Pórková roládka do polévky
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
10min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
304
kalorií
0.0g
cukrů
28.0g
tuků
12.0g
bílkovin
Příprava
Z pórku oddělíme zelenou část a nakrájíme ji najemno. Bílou část nakrájíme na větší kusy (podle velikosti hrnce) a vaříme půl minuty v osolené vodě. Rychle zchladíme.
Vydlabeme vnitřek a nadrobno ho pokrájíme. Smícháme se zelenou částí.
Pokrájené části pórku podusíme na másle, přidáme vajíčka a mícháme, dokud se nesrazí. Osolíme.
Duté stonky naplníme vychladlou směsí a dobře zabalíme do alobalu. Vložíme na 5 minut do horké vody.
Vyjmeme a pokrájíme na větší špalíčky.
Tip k receptu
Při servírovaní nejprve dejte do talířku roládky a pak je opatrně přelijte polévkou.
notburga24. 06. 2010
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.