Pošírované hrušky ve víně
Obtížnost
Čas přípravy
10h 30min
Čas vaření
30min
Celkový čas
11h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
2000
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Hrušky ponecháme celé včetně stopky. Jenom je oloupeme a zespodu vykrojíme jadřince. Víno smícháme s cukrem a přivedeme k varu. Přidáme oloupané hrušky, skořici, přikryjeme pokličkou a vaříme 15 minut na mírném plameni. Sundáme z plamene a necháme minimálně 10 hodin odležet ve vzniklém sirupu. Poté hrušky vyjmeme a dáme na talíř. Víno s cukrem znovu přivedeme k varu a vaříme tak dlouho, dokud nám nevznikne hustý vinný sirup. Hrušky polijeme hustým vinným sirupem a podáváme.
Milena11. 06. 2009
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.