Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pošírované hrušky ve víně

Obtížnost Čas přípravy
10h 30min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 11h 0min
Nutriční hodnoty
2000 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Hrušky ponecháme celé včetně stopky. Jenom je oloupeme a zespodu vykrojíme jadřince. Víno smícháme s cukrem a přivedeme k varu. Přidáme oloupané hrušky, skořici, přikryjeme pokličkou a vaříme 15 minut na mírném plameni. Sundáme z plamene a necháme minimálně 10 hodin odležet ve vzniklém sirupu. Poté hrušky vyjmeme a dáme na talíř. Víno s cukrem znovu přivedeme k varu a vaříme tak dlouho, dokud nám nevznikne hustý vinný sirup. Hrušky polijeme hustým vinným sirupem a podáváme.


Přidat na Pinterest
Milena

11. 06. 2009, Recept navštíven: 3971x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrota velmi chutna

26. 08. 2016, 19:36

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to velmi dobre

11. 10. 2016, 20:22

Přidat komentář
Angel 666
Hrušky jsem přepůlila, do vína jsem přidala kousek celé skořice, hřebíčky a 1 hvězdičku badyánu. Bylo to moc dobré samotné i s kopečkem šlehačky. Přidávám fotky.

Angel 666 14. 10. 2012, 22:08

Facebook komentáře