Pošírované hrušky ve víně

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10h 30min
Čas vaření
30min

Celkový čas

11h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

2000 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Hrušky ponecháme celé včetně stopky. Jenom je oloupeme a zespodu vykrojíme jadřince. Víno smícháme s cukrem a přivedeme k varu. Přidáme oloupané hrušky, skořici, přikryjeme pokličkou a vaříme 15 minut na mírném plameni. Sundáme z plamene a necháme minimálně 10 hodin odležet ve vzniklém sirupu. Poté hrušky vyjmeme a dáme na talíř. Víno s cukrem znovu přivedeme k varu a vaříme tak dlouho, dokud nám nevznikne hustý vinný sirup. Hrušky polijeme hustým vinným sirupem a podáváme.

přidejte na:
Milena

11. 06. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
dobrota velmi chutna

majka 26. 08. 2016, 19:36

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
je to velmi dobre

hanka 11. 10. 2016, 20:22

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vynikajuco chutne hrušky

katka16031 27. 07. 2017, 20:39

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
veľmi chutné hrušky

palino 18. 05. 2019, 19:55

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Hrušky jsem přepůlila, do vína jsem přidala kousek celé skořice, hřebíčky a 1 hvězdičku badyánu. Bylo to moc dobré samotné i s kopečkem šlehačky. Přidávám fotky.

Angel 666 14. 10. 2012, 22:08