Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Potage parmentier (Bramboračka podle Julie Child)

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 55min
Nutriční hodnoty
568 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 16.0g bílkovin

Příprava

Brambory oloupáme a nakrájíme na kostky, dáme do hrnce. Pórek rozkrojíme podélně na polovinu a pořádně jej omyjeme. Nakrájíme na kolečka a přidáme k bramborům. Do hrnce přilijeme asi 1,5 litru studené vody. Brambory i pórek by měli být asi 1cm pod vodou. Osolíme, opepříme a dáme asi na 45 minut vařit. Poté rozmačkáme šťouchadlem na brambory, aby v polévce zůstaly kousky zeleniny. Můžeme podávat s čerstvým pečivem, nebo jen tak.


Přidat na Pinterest
Sonia005

19. 10. 2011, Recept navštíven: 1977x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
lahodná polievka

12. 11. 2015, 20:12

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobre

14. 11. 2015, 14:49

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutna bramboračka

30. 04. 2016, 19:04

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
podobá sa to na porovo zemiakovu polievku

16. 02. 2017, 19:54

Přidat komentář

Facebook komentáře