Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Povíkendová pomazánka

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 20min
Nutriční hodnoty
708 kalorií 0.0g cukrů 65.0g tuků 37.0g bílkovin

Příprava

Kuřecí i uzené maso umeleme, dáme do misky, přidáme kyselou okurku, kterou jsme si nastrouhali najemno, přimícháme hodně změklé máslo, hořčici, lžíci majonézy a dochutíme solí a pepřem. Mažeme na čerstvé pečivo nebo chleba a podáváme se zeleninovou oblohou.

Bulb Tip k receptu

Jestliže nám zbývá kousek vařeného hovězího masa, třeba z polévky, můžeme ho klidně také umlít a přidat do pomazánky.
Kdo má rád ostrá jídla, může přidat i nadrobno nakrájenou pálivou papričku.


Přidat na Pinterest
Angel 666

24. 10. 2010, Recept navštíven: 1424x


Přidat recenzi
Lucie
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Také děláváme, když zbyde maso :) rychlá a dobrá pomazánka :)

28. 09. 2012, 21:51

Přidat komentář

Facebook komentáře