Povíkendová pomazánka
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
0min
Celkový čas
20min
Porce
Nutriční hodnoty
708
kalorií
0.0g
cukrů
65.0g
tuků
37.0g
bílkovin
Příprava
Kuřecí i uzené maso umeleme, dáme do misky, přidáme kyselou okurku, kterou jsme si nastrouhali najemno, přimícháme hodně změklé máslo, hořčici, lžíci majonézy a dochutíme solí a pepřem. Mažeme na čerstvé pečivo nebo chleba a podáváme se zeleninovou oblohou.
Tip k receptu
Jestliže nám zbývá kousek vařeného hovězího masa, třeba z polévky, můžeme ho klidně také umlít a přidat do pomazánky.
Kdo má rád ostrá jídla, může přidat i nadrobno nakrájenou pálivou papričku.
25. 10. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.