Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Povíkendová pomazánka

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 20min , porce

708 kalorií, 0.0g cukrů, 65.0g tuků, 37.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Kuřecí i uzené maso umeleme, dáme do misky, přidáme kyselou okurku, kterou jsme si nastrouhali najemno, přimícháme hodně změklé máslo, hořčici, lžíci majonézy a dochutíme solí a pepřem. Mažeme na čerstvé pečivo nebo chleba a podáváme se zeleninovou oblohou.

Bulb Tip k receptu

Jestliže nám zbývá kousek vařeného hovězího masa, třeba z polévky, můžeme ho klidně také umlít a přidat do pomazánky.
Kdo má rád ostrá jídla, může přidat i nadrobno nakrájenou pálivou papričku.

Angel 666

24. 10. 2010, Recept navštíven: 1315x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Povíkendová pomazánka

Povíkendová pomazánka

Kuřecí i uzené maso umeleme, dáme do misky, přidáme kyselou okurku, kterou jsme si nastrouhali najemno, při...

Zobrazit všechny podobné recepty k Povíkendová pomazánka Link-arrow

Přidat recenzi
Lucie
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Také děláváme, když zbyde maso :) rychlá a dobrá pomazánka :)

28. 09. 2012, 21:51

Přidat komentář

Facebook komentáře