Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Pruhovaný štrůdl

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 35min
Celkový čas: 55min , porce

1134 kalorií, 100.0g cukrů, 1.0g tuků, 13.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Z másla a mouky vypracujeme těsto, můžeme nechat odležet v ledničce. Rozdělíme na dvě poloviny a vyválíme dvě oválné placky, na které do prostředka dáme nastrouhaná jablka, rozinky, skořici a cukr podle toho jak máme kyselá jablka. Okraje nařízneme a potom překládáme přes sebe. Pečeme v předehřáté troubě. Upečené můžeme posypat moučkovým cukrem.

veerac

26. 07. 2010, Recept navštíven: 1471x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Pruhovaný štrůdl

Pruhovaný štrůdl

Z másla a mouky vypracujeme těsto, můžeme nechat odležet v ledničce. Rozdělíme na dvě poloviny a vyválíme d...

Zobrazit všechny podobné recepty k Pruhovaný štrůdl Link-arrow

Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
do štrůdlu lze přidat i brusinky
Přidané ingredience: brusinky

03. 02. 2014, 17:52

Přidat komentář
KATZVEL
jablka nestrouhám já je krájím a taky to udělá pěkný vzhled

KATZVEL 30. 11. 2010, 15:52

veerac
Na tom přece nezáleží jestli se jablka nakrájí na plátky, na kostičky nebo nastrouhají. Stejně se rozvaří a změknou, tím se udělá pěkný tvar.

veerac 02. 12. 2010, 19:23

Facebook komentáře