Pruhovaný štrůdl

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
35min

Celkový čas

55min

Porce


Nutriční hodnoty

1134 kalorií
100.0g cukrů
1.0g tuků
13.0g bílkovin


Příprava

Z másla a mouky vypracujeme těsto, můžeme nechat odležet v ledničce. Rozdělíme na dvě poloviny a vyválíme dvě oválné placky, na které do prostředka dáme nastrouhaná jablka, rozinky, skořici a cukr podle toho jak máme kyselá jablka. Okraje nařízneme a potom překládáme přes sebe. Pečeme v předehřáté troubě. Upečené můžeme posypat moučkovým cukrem.

přidejte na:
veerac

26. 07. 2010

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
do štrůdlu lze přidat i brusinky
Přidané ingredience: brusinky

planeta 03. 02. 2014, 17:52

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
štrúdľa ja vyborná,vláčna

palino 17. 06. 2017, 20:57

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
štrúdľa výborná

dušanka 27. 08. 2017, 20:22

Přidat komentář
Chybějící obrázek
jablka nestrouhám já je krájím a taky to udělá pěkný vzhled

KATZVEL 30. 11. 2010, 15:52

veerac
Na tom přece nezáleží jestli se jablka nakrájí na plátky, na kostičky nebo nastrouhají. Stejně se rozvaří a změknou, tím se udělá pěkný tvar.

veerac 02. 12. 2010, 19:23