Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pruhovaný štrůdl

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
35min 55min
Nutriční hodnoty
1134 kalorií 100.0g cukrů 1.0g tuků 13.0g bílkovin

Příprava

Z másla a mouky vypracujeme těsto, můžeme nechat odležet v ledničce. Rozdělíme na dvě poloviny a vyválíme dvě oválné placky, na které do prostředka dáme nastrouhaná jablka, rozinky, skořici a cukr podle toho jak máme kyselá jablka. Okraje nařízneme a potom překládáme přes sebe. Pečeme v předehřáté troubě. Upečené můžeme posypat moučkovým cukrem.


Přidat na Pinterest
veerac

26. 07. 2010, Recept navštíven: 1583x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
do štrůdlu lze přidat i brusinky
Přidané ingredience: brusinky

03. 02. 2014, 17:52

Přidat komentář
KATZVEL
jablka nestrouhám já je krájím a taky to udělá pěkný vzhled

KATZVEL 30. 11. 2010, 15:52

veerac
Na tom přece nezáleží jestli se jablka nakrájí na plátky, na kostičky nebo nastrouhají. Stejně se rozvaří a změknou, tím se udělá pěkný tvar.

veerac 02. 12. 2010, 19:23

Facebook komentáře