Pstruh v hořčičné omáčce

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
30min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

764 kalorií
1.0g cukrů
53.0g tuků
53.0g bílkovin


Příprava

Máslo necháme rozpustit na pánvi a zasypeme ho moukou. Chvíli opékáme a poté naředíme vlažným mlékem. Osolíme, opepříme a přidáme muškátový oříšek. Chvíli povaříme. Poté dochutíme hořčicí a citrónovou šťávou (množství dle chuti).
Pstruha osolíme a posypeme paprikou. Osmažíme ho na pánvi 4-5 minut z každé strany.
Pstruha podáváme s bramborem přelité hořčičnou omáčkou.

Tip k receptu

Váha pstruha je až po nafiletování, vcelku bude váha o něco větší.

přidejte na:
sonizna

16. 09. 2015

Další recepty


Přidat recenzi
katka16031
ryba urobená na velmi dobrý sposob

17. 09. 2015, 19:43

Svetlana
vyborná ryba

18. 09. 2015, 20:23

majka
chutný recept s rybou

20. 09. 2015, 18:59

palino
dobre jedlo

13. 10. 2015, 20:18

dušanka
recept je dobrý

10. 10. 2016, 10:04

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.