Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pstruh v hořčičné omáčce

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 40min
Nutriční hodnoty
764 kalorií 1.0g cukrů 53.0g tuků 53.0g bílkovin

Příprava

Máslo necháme rozpustit na pánvi a zasypeme ho moukou. Chvíli opékáme a poté naředíme vlažným mlékem. Osolíme, opepříme a přidáme muškátový oříšek. Chvíli povaříme. Poté dochutíme hořčicí a citrónovou šťávou (množství dle chuti).
Pstruha osolíme a posypeme paprikou. Osmažíme ho na pánvi 4-5 minut z každé strany.
Pstruha podáváme s bramborem přelité hořčičnou omáčkou.

Bulb Tip k receptu

Váha pstruha je až po nafiletování, vcelku bude váha o něco větší.


Přidat na Pinterest
sonizna

16. 09. 2015, Recept navštíven: 672x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
ryba urobená na velmi dobrý sposob

17. 09. 2015, 19:43

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborná ryba

18. 09. 2015, 20:23

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný recept s rybou

20. 09. 2015, 18:59

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre jedlo

13. 10. 2015, 20:18

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept je dobrý

10. 10. 2016, 10:04

Přidat komentář

Facebook komentáře