Pstruh v hořčičné omáčce
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
30min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
764
kalorií
1.0g
cukrů
53.0g
tuků
53.0g
bílkovin
Příprava
Máslo necháme rozpustit na pánvi a zasypeme ho moukou. Chvíli opékáme a poté naředíme vlažným mlékem. Osolíme, opepříme a přidáme muškátový oříšek. Chvíli povaříme. Poté dochutíme hořčicí a citrónovou šťávou (množství dle chuti).
Pstruha osolíme a posypeme paprikou. Osmažíme ho na pánvi 4-5 minut z každé strany.
Pstruha podáváme s bramborem přelité hořčičnou omáčkou.
Tip k receptu
Váha pstruha je až po nafiletování, vcelku bude váha o něco větší.
sonizna16. 09. 2015
Podobné recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.