Pstruh v hořčičné omáčce

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
30min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

764 kalorií
1.0g cukrů
53.0g tuků
53.0g bílkovin


Příprava

Máslo necháme rozpustit na pánvi a zasypeme ho moukou. Chvíli opékáme a poté naředíme vlažným mlékem. Osolíme, opepříme a přidáme muškátový oříšek. Chvíli povaříme. Poté dochutíme hořčicí a citrónovou šťávou (množství dle chuti).
Pstruha osolíme a posypeme paprikou. Osmažíme ho na pánvi 4-5 minut z každé strany.
Pstruha podáváme s bramborem přelité hořčičnou omáčkou.

Tip k receptu

Váha pstruha je až po nafiletování, vcelku bude váha o něco větší.

přidejte na:
sonizna

16. 09. 2015

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
chutný recept s rybou
majka 20. 09. 2015, 20:59
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
ryba urobená na velmi dobrý sposob
katka16031 17. 09. 2015, 21:43
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyborná ryba
Svetlana 18. 09. 2015, 22:23
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobre jedlo
palino 13. 10. 2015, 22:18
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept je dobrý
dušanka 10. 10. 2016, 12:04