Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Řecká musaka s jehněčím masem

Řecká musaka s jehněčím masem

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 10min
Nutriční hodnoty
1176 kalorií 20.0g cukrů 1.0g tuků 29.0g bílkovin

Příprava

Jahňacie mäso umyjeme, pokrájame na malé kúsky, opražíme na rozpálenom oleji, posolíme a na miernom ohni opečieme. Opečené mäso zalejeme kečupom, pridáme opečené, na plátky pokrájané zemiaky, uvarenú ryžu, rajčiaky, na kocky pokrájané udusené hríby, cesnak, posolíme a podusíme. Na koniec posypeme chrenom.

Bulb Tip k receptu

Môže byť aj baranie mäso.


Jozef

23. 07. 2010, Recept navštíven: 1828x

Podobné recepty


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom dobre

21. 09. 2016, 15:49

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný recept

13. 10. 2016, 19:57

Přidat komentář

Facebook komentáře