Chybějící obrázek

Řecká musaka s jehněčím masem

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

1h 10min

Porce


Nutriční hodnoty

1176 kalorií
20.0g cukrů
1.0g tuků
29.0g bílkovin


Příprava

Jahňacie mäso umyjeme, pokrájame na malé kúsky, opražíme na rozpálenom oleji, posolíme a na miernom ohni opečieme. Opečené mäso zalejeme kečupom, pridáme opečené, na plátky pokrájané zemiaky, uvarenú ryžu, rajčiaky, na kocky pokrájané udusené hríby, cesnak, posolíme a podusíme. Na koniec posypeme chrenom.

Tip k receptu

Môže byť aj baranie mäso.

přidejte na:
Jozef

23. 07. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
celkom dobre
katka16031 21. 09. 2016, 17:49
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutný recept
majka 13. 10. 2016, 21:57