Řecký smažený sýr - ala "Saganaki "

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

5min
Čas vaření
5min

Celkový čas

10min

Porce


Nutriční hodnoty

1692 kalorií
0.0g cukrů
136.0g tuků
107.0g bílkovin


Příprava

Vejce rozšleháme. Ovčí sýr nakrájíme na 8 stejných hranolků, poté jej namočíme ve vajíčku a následně v hladké mouce. Smažíme na olivovém oleji ze všech čtyř stran dozlatova. Vyjmeme a ochutíme oregánem.

Tip k receptu

Podáváme jako předkrm s plátkem citronu.

přidejte na:
LUSYLIE

12. 09. 2013

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
Neměla jsem ovčí sýr a tak jsem to zkuzsila s goudou, ale nic mocv.

heladon 16. 12. 2014, 10:10

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
treba vyskusat

katka16031 26. 10. 2015, 11:42

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
celkom dobre

dušanka 16. 02. 2016, 13:26

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
výborný syr

majka 28. 11. 2019, 20:42

Přidat komentář
Jakub Skýba
No ovci syr a gouda je vlastne to same

Jakub Skýba 29. 10. 2017, 19:07