Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Řecký těstovinový salát

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
35min 45min
Nutriční hodnoty
1396 kalorií 17.0g cukrů 23.0g tuků 44.0g bílkovin

Příprava

Těstoviny uvaříme podle návodu a necháme vychladit.
Špenát povaříme 2 minuty (anebo nemusíme vařit, skvělý je i čerstvý).
Rajčátka rozpůlíme.
Těstoviny smícháme se špenátem, rajčátky, olivami a fetou.
Osolíme a opepříme a dobře promícháme.
Podáváme pokapané olivovým olejem.

Bulb Tip k receptu

V originálním receptu se používají těstoviny fusilli, ale klidně můžeme použít i farfalle (motýlky) nebo penne. Na jednu porci to vychází: 418 kcal, 18 g bílkovin, 37 g sacharidů, 23 g tuku a 5 g vlákniny.


Přidat na Pinterest
sonizna

22. 09. 2015, Recept navštíven: 778x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zdrave zeleninove jedlo

22. 09. 2015, 14:26

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
typický grecky šalát

22. 09. 2015, 14:31

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept na šalat

27. 10. 2015, 19:29

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre je to

03. 11. 2015, 12:12

Přidat komentář

Facebook komentáře