Řecký těstovinový salát
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
35min
Celkový čas
45min
Porce
Nutriční hodnoty
1396
kalorií
17.0g
cukrů
23.0g
tuků
44.0g
bílkovin
Příprava
Těstoviny uvaříme podle návodu a necháme vychladit.
Špenát povaříme 2 minuty (anebo nemusíme vařit, skvělý je i čerstvý).
Rajčátka rozpůlíme.
Těstoviny smícháme se špenátem, rajčátky, olivami a fetou.
Osolíme a opepříme a dobře promícháme.
Podáváme pokapané olivovým olejem.
Tip k receptu
V originálním receptu se používají těstoviny fusilli, ale klidně můžeme použít i farfalle (motýlky) nebo penne. Na jednu porci to vychází: 418 kcal, 18 g bílkovin, 37 g sacharidů, 23 g tuku a 5 g vlákniny.
sonizna22. 09. 2015
Ingredience
Kategorie
Podobné recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.