Řecký těstovinový salát

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
35min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

1396 kalorií
17.0g cukrů
23.0g tuků
44.0g bílkovin


Příprava

Těstoviny uvaříme podle návodu a necháme vychladit.
Špenát povaříme 2 minuty (anebo nemusíme vařit, skvělý je i čerstvý).
Rajčátka rozpůlíme.
Těstoviny smícháme se špenátem, rajčátky, olivami a fetou.
Osolíme a opepříme a dobře promícháme.
Podáváme pokapané olivovým olejem.

Tip k receptu

V originálním receptu se používají těstoviny fusilli, ale klidně můžeme použít i farfalle (motýlky) nebo penne. Na jednu porci to vychází: 418 kcal, 18 g bílkovin, 37 g sacharidů, 23 g tuku a 5 g vlákniny.

přidejte na:
sonizna

22. 09. 2015

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
zdrave zeleninove jedlo

majka 22. 09. 2015, 14:26

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
typický grecky šalát

katka16031 22. 09. 2015, 14:31

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrý recept na šalat

palino 27. 10. 2015, 19:29

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobre je to

hanka 03. 11. 2015, 12:12

Přidat komentář