Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Řecký těstovinový salát

Řecký těstovinový salát

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
35min 45min
Nutriční hodnoty
1396 kalorií 17.0g cukrů 23.0g tuků 44.0g bílkovin

Příprava

Těstoviny uvaříme podle návodu a necháme vychladit.
Špenát povaříme 2 minuty (anebo nemusíme vařit, skvělý je i čerstvý).
Rajčátka rozpůlíme.
Těstoviny smícháme se špenátem, rajčátky, olivami a fetou.
Osolíme a opepříme a dobře promícháme.
Podáváme pokapané olivovým olejem.

Bulb Tip k receptu

V originálním receptu se používají těstoviny fusilli, ale klidně můžeme použít i farfalle (motýlky) nebo penne. Na jednu porci to vychází: 418 kcal, 18 g bílkovin, 37 g sacharidů, 23 g tuku a 5 g vlákniny.


sonizna

22. 09. 2015, Recept navštíven: 629x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zdrave zeleninove jedlo

22. 09. 2015, 14:26

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
typický grecky šalát

22. 09. 2015, 14:31

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept na šalat

27. 10. 2015, 19:29

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre je to

03. 11. 2015, 12:12

Přidat komentář

Facebook komentáře