Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Rizoto se šafránem

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 45min
Nutriční hodnoty
848 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 14.0g bílkovin

Příprava

Nejdříve si klasickým způsobem uvaříme rýži a scedíme ji. Na pánvi na olivovém oleji osmahneme dvě kuřecí prsa, které jsme předtím nakrájeli na menší kostičky nebo nudličky. Přidáme všechna koření dle chuti kromě šafránu. Přidáme trochu směsi čerstvé nebo mražené zeleniny, kterou také osmahneme. Ke konci si uděláme na pánvi menší prostor vsypeme šafrán a po chvilce jakmile se uvolní vůně vše pěkně promícháme. Nakonec přidáme na pánev i uvařenou rýži a ještě jednou naposledy promícháme. Máme hotovo a můžeme servírovat.

Bulb Tip k receptu

Podávejte teplé.


Přidat na Pinterest
maruskaji

26. 02. 2013, Recept navštíven: 2171x


Přidat recenzi
slavuska
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výbrorné, je to velmi podobné španělské paelle, Paella Valenciane je dokonce téměř totožná, je tam jen kuřecí maso. v ostatních paellch jsou i plody moře.

27. 02. 2013, 20:26

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborné, chutne jedlo

10. 02. 2016, 10:16

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborne rizoto

25. 02. 2016, 13:07

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborne s kuracim masom

12. 03. 2016, 19:08

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutne jedlo

13. 12. 2016, 20:39

Přidat komentář

Facebook komentáře