Rizoto se šafránem
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
30min
Celkový čas
45min
Porce
Nutriční hodnoty
848
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
14.0g
bílkovin
Příprava
Nejdříve si klasickým způsobem uvaříme rýži a scedíme ji. Na pánvi na olivovém oleji osmahneme dvě kuřecí prsa, které jsme předtím nakrájeli na menší kostičky nebo nudličky. Přidáme všechna koření dle chuti kromě šafránu. Přidáme trochu směsi čerstvé nebo mražené zeleniny, kterou také osmahneme. Ke konci si uděláme na pánvi menší prostor vsypeme šafrán a po chvilce jakmile se uvolní vůně vše pěkně promícháme. Nakonec přidáme na pánev i uvařenou rýži a ještě jednou naposledy promícháme. Máme hotovo a můžeme servírovat.
Tip k receptu
Podávejte teplé.
maruskaji26. 02. 2013
Další recepty
Recenze
Přidat recenzislavuska 27. 02. 2013, 21:26
© 2024, Railsformers s.r.o.