Rizoto se šafránem

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
30min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

848 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
14.0g bílkovin


Příprava

Nejdříve si klasickým způsobem uvaříme rýži a scedíme ji. Na pánvi na olivovém oleji osmahneme dvě kuřecí prsa, které jsme předtím nakrájeli na menší kostičky nebo nudličky. Přidáme všechna koření dle chuti kromě šafránu. Přidáme trochu směsi čerstvé nebo mražené zeleniny, kterou také osmahneme. Ke konci si uděláme na pánvi menší prostor vsypeme šafrán a po chvilce jakmile se uvolní vůně vše pěkně promícháme. Nakonec přidáme na pánev i uvařenou rýži a ještě jednou naposledy promícháme. Máme hotovo a můžeme servírovat.

Tip k receptu

Podávejte teplé.

přidejte na:
maruskaji

26. 02. 2013

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
výbrorné, je to velmi podobné španělské paelle, Paella Valenciane je dokonce téměř totožná, je tam jen kuřecí maso. v ostatních paellch jsou i plody moře.

27. 02. 2013, 20:26

Chybí obrázek
vyborné, chutne jedlo

10. 02. 2016, 10:16

Chybí obrázek
vyborne rizoto

25. 02. 2016, 13:07

Chybí obrázek
vyborne s kuracim masom

12. 03. 2016, 19:08

Chybí obrázek
velmi chutne jedlo

13. 12. 2016, 20:39

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.