Roštěnka s dušeným fenyklem

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
20min

Celkový čas

30min

Porce


Nutriční hodnoty

1224 kalorií
0.0g cukrů
86.0g tuků
116.0g bílkovin


Příprava

Cibuli oloupeme, očistíme a nakrájíme podélně na plátky. Necháme chvíli stranou. Očistíme si fenykl. Odkrojíme kořen i tužší stonky a podélně rozkrojíme napůl. Ze středu odřízneme čtyři tenké plátky a zbytek fenyklu nakrájíme na malé nudličky.
Na pánev nalijeme olej a nakrájené roštěnky na něm zprudka opečeme, poté vyjmeme a položíme na nahřátý talíř. Do výpeku na pánev vhodíme cibulku s fenyklem a pod pokličkou dusíme přibližně 10 minut. Poté vrátíme k zelenině maso, necháme jej prohřát a můžeme podávat. Nejlépe s nakrájenou bagetkou.

přidejte na:
Sonia005

09. 07. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Ajaja
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
Byla jsem zvědavá na kombinaci s fenyklem, ale mému jazyku moc nevyhovoval (má chyba), příště zkusím nahradil něčím jiným, protože naopak cibule mi vyhovovala moc, tak jen je třeba doladit pro mě výslednou chuť.
Ajaja 11. 11. 2012, 13:21
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutné
katka16031 02. 10. 2015, 17:21