Roštěnka s dušeným fenyklem
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
20min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
1224
kalorií
0.0g
cukrů
86.0g
tuků
116.0g
bílkovin
Příprava
Cibuli oloupeme, očistíme a nakrájíme podélně na plátky. Necháme chvíli stranou. Očistíme si fenykl. Odkrojíme kořen i tužší stonky a podélně rozkrojíme napůl. Ze středu odřízneme čtyři tenké plátky a zbytek fenyklu nakrájíme na malé nudličky.
Na pánev nalijeme olej a nakrájené roštěnky na něm zprudka opečeme, poté vyjmeme a položíme na nahřátý talíř. Do výpeku na pánev vhodíme cibulku s fenyklem a pod pokličkou dusíme přibližně 10 minut. Poté vrátíme k zelenině maso, necháme jej prohřát a můžeme podávat. Nejlépe s nakrájenou bagetkou.
09. 07. 2012
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenziAjaja 11. 11. 2012, 13:21
© 2024, Railsformers s.r.o.