Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Roštěnka s dušeným fenyklem

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 30min
Nutriční hodnoty
1224 kalorií 0.0g cukrů 86.0g tuků 116.0g bílkovin

Příprava

Cibuli oloupeme, očistíme a nakrájíme podélně na plátky. Necháme chvíli stranou. Očistíme si fenykl. Odkrojíme kořen i tužší stonky a podélně rozkrojíme napůl. Ze středu odřízneme čtyři tenké plátky a zbytek fenyklu nakrájíme na malé nudličky.
Na pánev nalijeme olej a nakrájené roštěnky na něm zprudka opečeme, poté vyjmeme a položíme na nahřátý talíř. Do výpeku na pánev vhodíme cibulku s fenyklem a pod pokličkou dusíme přibližně 10 minut. Poté vrátíme k zelenině maso, necháme jej prohřát a můžeme podávat. Nejlépe s nakrájenou bagetkou.


Přidat na Pinterest
Sonia005

09. 07. 2012, Recept navštíven: 1596x


Přidat recenzi
Ajaja
Restaurant_star Restaurant_star
Byla jsem zvědavá na kombinaci s fenyklem, ale mému jazyku moc nevyhovoval (má chyba), příště zkusím nahradil něčím jiným, protože naopak cibule mi vyhovovala moc, tak jen je třeba doladit pro mě výslednou chuť.

11. 11. 2012, 12:21

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné

02. 10. 2015, 15:21

Přidat komentář

Facebook komentáře