Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Růžičková kapusta se smetanovou omáčkou

Růžičková kapusta se smetanovou omáčkou

Obtížnost Čas přípravy
35min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 1h 5min
Nutriční hodnoty
336 kalorií 0.0g cukrů 17.0g tuků 32.0g bílkovin

Příprava

Kapustičky očistíme a povaříme 10 minut v osolené vodě, poté slijeme a necháme okapat. V pánvi rozehřejeme máslo a na něm osmahneme kapustičky, osolíme, opepříme a ochutíme špetkou muškátového oříšku. Hotové kapustičky přelijeme kysanou smetanou, ve které jsme rozmíchali 3 lžíce mléka a opatrně promícháme.
Před podáním posypeme pokrájenou šunkou.


Evík

18. 09. 2012, Recept navštíven: 2176x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře