Růžičková kapusta se smetanovou omáčkou

Obtížnost

Čas přípravy

35min
Čas vaření
30min

Celkový čas

1h 5min

Porce


Nutriční hodnoty

336 kalorií
0.0g cukrů
17.0g tuků
32.0g bílkovin


Příprava

Kapustičky očistíme a povaříme 10 minut v osolené vodě, poté slijeme a necháme okapat. V pánvi rozehřejeme máslo a na něm osmahneme kapustičky, osolíme, opepříme a ochutíme špetkou muškátového oříšku. Hotové kapustičky přelijeme kysanou smetanou, ve které jsme rozmíchali 3 lžíce mléka a opatrně promícháme.
Před podáním posypeme pokrájenou šunkou.

přidejte na:
Chybí obrázek

18. 09. 2012

Podobné recepty


Přidat recenzi
Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.