Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Růžová vejce

Růžová vejce
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 40min , Čas vaření: 10min
Celkový čas: 50min , porce

576 kalorií, 1.0g cukrů, 35.0g tuků, 36.0g bílkovin

Příprava

Ocet, nakrájenou červenou řepu, nakrájenou cibuli, cukr a sůl vhoďte do 250 ml vroucí vody a vařte asi 20 minut. Mezitím uvařte vejce natvrdo, vychlaďte a oloupejte.
Když je nálev hotový, naložte do něj vejce - stačí na dvacet minut. Rozkrojte a podávejte.

notburga

10. 06. 2010, Recept navštíven: 1393x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Růžová vejce

Růžová vejce

Ocet, nakrájenou červenou řepu, nakrájenou cibuli, cukr a sůl vhoďte do 250 ml vroucí vody a vařte asi 20 m...

Zobrazit všechny podobné recepty k Růžová vejce Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře