Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Rybí filé zapečené s nivou

Obtížnost Čas přípravy
25min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 50min
Nutriční hodnoty
1068 kalorií 0.0g cukrů 110.0g tuků 21.0g bílkovin

Příprava

Porce filé osolíme, opepříme, posypeme lehce Kořením na ryby a vložíme do pekáčku.

Na jednotlivé plátky filé dáme kousek másla a vložíme do trouby na 15 minut zapéct. Mezitím si rozmícháme smetanu (šlehačku) a nastrouhanou Nivu. Směs nalijeme na ryby a zapékáme ještě asi 10 minut.

Filety ihned podáváme.

Bulb Tip k receptu

Máme-li, dáváme Bylinkovou sůl, či čerstvé (sušené bylinky).


Přidat na Pinterest
Roxana

12. 12. 2013, Recept navštíven: 2809x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Rybí filé dělám obyčejně smažené, ale tento recept se mě líbí, vyzkouším

27. 11. 2014, 08:51

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobre file

12. 12. 2015, 17:16

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
super

12. 12. 2015, 17:21

Přidat komentář

Facebook komentáře