Rybí filé zapečené s křenem, kečupem a sýrem
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
30min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
248
kalorií
10.0g
cukrů
17.0g
tuků
6.0g
bílkovin
Příprava
Rybí filé osolíme, posypeme kmínem a sladkou paprikou. Pekáček vymažeme máslem a vložíme do něj filé. Kečup smícháme s křenem. Filé pokapeme citrónovou šťávou a navrstvíme směs kečupu s křenem. Poklademe cibulí nakrájenou na plátky a anglickou slaninou. Pečeme při 180 stupních asi 25 minut. Pak vyndáme, zasypeme sýrem a necháme v troubě asi 5 minut, než se sýr rozpustí.
Tip k receptu
Podáváme nejlépe s brambory a zeleninovou přílohou.
Jana Smidži11. 03. 2016
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.