Rybí filé zapečené s křenem, kečupem a sýrem

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
30min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

248 kalorií
10.0g cukrů
17.0g tuků
6.0g bílkovin


Příprava

Rybí filé osolíme, posypeme kmínem a sladkou paprikou. Pekáček vymažeme máslem a vložíme do něj filé. Kečup smícháme s křenem. Filé pokapeme citrónovou šťávou a navrstvíme směs kečupu s křenem. Poklademe cibulí nakrájenou na plátky a anglickou slaninou. Pečeme při 180 stupních asi 25 minut. Pak vyndáme, zasypeme sýrem a necháme v troubě asi 5 minut, než se sýr rozpustí.

Tip k receptu

Podáváme nejlépe s brambory a zeleninovou přílohou.

přidejte na:
Jana Smidži

11. 03. 2016

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
velmi dobre a chutné kombinácie
palino 11. 03. 2016, 11:34
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
rybie file vekmi chutne
hanka 12. 03. 2016, 20:00
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
rybie file urobene na dobrý sposob
dušanka 18. 03. 2016, 11:53
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
chuťovo velmi dobre file
majka 19. 03. 2016, 20:27
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
velmi dobre pripravene rybie file
katka16031 18. 04. 2016, 12:11
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Vynikající pochutina
Vojta 10. 10. 2016, 15:37