Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Rybí polévka z cejna

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 40min
Nutriční hodnoty
148 kalorií 0.0g cukrů 15.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Očištěného cejna vložíme do hrnce a zalijeme vodou. Přidáme bujón, sůl a koření. Povaříme asi 5 minut. Cibulku nakrájíme na kostičky a zpěníme na másla. Cejna zbavíme kostí a nakrájíme na kostičky.
Přidáme na zpěněnou cibulku a restujeme asi 5 minut, tak, aby byla ryba měkká, ale nerozpadala se. Pak nalejeme smetanu a necháme prohřát. Postupně za stálého míchání přiléváme vývar a množství volíme podle toho, jak chceme mít polévku hustou. Necháme jen krátce provařit.

Bulb Tip k receptu

Hotovou polévku nalijeme na talíř, posypeme nasekanou pažitkou nebo petrželkou. Můžeme podávat s kostičkami opečeného bílého pečiva.


Přidat na Pinterest
sylver

25. 05. 2010, Recept navštíven: 2550x


Přidat recenzi
Přidat komentář
Thumb
Recept se mi líbí polévka je výborná :)

Vojta 25. 07. 2012, 11:14

Facebook komentáře