Rybí zavináče
Obtížnost
Čas přípravy
5dní 0h 20min
Čas vaření
0min
Celkový čas
5dní 0h 20min
Porce
Nutriční hodnoty
24
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Nejprve si připravíme nálev: 1l vody, 1l octa, nové koření, pepř, cukr, bobkový list, 1/2 lžíce soli, zeleninová směs. Vše povaříme cca 1/2 hodiny a necháme vychladnout.
Poté očištěné ryby nasolíme a namačkáme do nádoby, po 3 dnech v chladu vyjmeme, propereme a naložíme na 3 dny do octa. Po této době porce vykostíme, odstraníme kůži a nakrájíme na menší kousky. Dáme do menších sklenic, na horu pokrájíme na kolečka cibuli, zeleninu a koření z předem připraveného nálevu. Zalijem nálevem a vymačkáme vidličkou vzduch. Sklenice uzavřeme a necháme v chladu týden odležet.
01. 04. 2011
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.