Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Rybí zavináče

Rybí zavináče

Obtížnost Čas přípravy
5dní 0h 20min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 5dní 0h 20min
Nutriční hodnoty
24 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Nejprve si připravíme nálev: 1l vody, 1l octa, nové koření, pepř, cukr, bobkový list, 1/2 lžíce soli, zeleninová směs. Vše povaříme cca 1/2 hodiny a necháme vychladnout.
Poté očištěné ryby nasolíme a namačkáme do nádoby, po 3 dnech v chladu vyjmeme, propereme a naložíme na 3 dny do octa. Po této době porce vykostíme, odstraníme kůži a nakrájíme na menší kousky. Dáme do menších sklenic, na horu pokrájíme na kolečka cibuli, zeleninu a koření z předem připraveného nálevu. Zalijem nálevem a vymačkáme vidličkou vzduch. Sklenice uzavřeme a necháme v chladu týden odležet.


doty.nka

01. 04. 2011, Recept navštíven: 3697x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře