Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Rychlý jahodový koláč

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
17min 37min
Nutriční hodnoty
3144 kalorií 39.0g cukrů 46.0g tuků 79.0g bílkovin

Příprava

Žĺtky oddelíme od bielkov a vyšľaháme ich s cukrom, po lyžiciach pridávame teplú vodu, preosiatu múku s práškom do pečiva a nakoniec tuhý sneh z bielkov. Cesto rozotrieme na plech vymastený tukom a vysypaný múkou. Umyté a osušené jahody uložíme na cesto, vložíme do vyhriatej rúry na 180°C a pečieme asi 17 minút. Upečený koláč posypeme práškovým cukrom.


Přidat na Pinterest
uschi3

12. 04. 2010, Recept navštíven: 13251x


Přidat recenzi
Přidat komentář
Thumb
vyskúšané a výborné!!!:D

anka 21. 04. 2012, 21:09

Thumb
Vzala jsem si recept jako mustr-hrubou mouku dala napůl s hladkou, přidala ještě cca 120g másla a vodu vyměnila za mléko. Výborná! Díky za inspiraci :)

Lenka 21. 06. 2014, 13:47

Thumb
...ne s hladkou, ale polohrubou, pardon :)

Lenka 21. 06. 2014, 13:48

Facebook komentáře