Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Rýže se šunkou a hráškem

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 35min
Nutriční hodnoty
128 kalorií 0.0g cukrů 6.0g tuků 15.0g bílkovin

Příprava

Rýži si uvaříme se solí a hřebíčkem. Pak ji scedíme. Mezitím si nakrájíme na malé kousíčky šunku, kterou orestujeme na másle či olivovém oleji. Přidáme scezený hrášek a ještě krátce restujeme. Pak vše zamícháme a máme hotovo. Pokud připravujeme rýži pro děti, nepoužíváme sůl a hřebíček vůbec nebo jen minimálně.

Bulb Tip k receptu

Hrášek z konzervy můžeme nahradit mraženým hráškem a šunku anglickou slaninou (v tom případě už nepoužíváme k restování jiný tuk). Anglickou slaninu nepoužíváme pro děti, je moc tučná. Pro lepší vzhled můžeme do rýže přimíchat jemně nasekanou kadeřavou petrželku.


Přidat na Pinterest
Edita

28. 09. 2009, Recept navštíven: 3744x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobre

07. 09. 2016, 09:48

Přidat komentář

Facebook komentáře