
Salát z řepy s jablky a křenem
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
20min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
312
kalorií
40.0g
cukrů
0.0g
tuků
8.0g
bílkovin
Příprava
Cviklu umyjeme kefou a odrežeme listy. Dávame pozor, aby sa konce koreňov nepoškodilli. Uvaríme v celku domäkka, potom olúpeme a postrúhame na menšie rezančeky. Podobne postrúhame aj očistený chren a jablká. Zmes premiešame a zalejeme roztokom soli, vody, cukru a rasce. Podávame k bravčovému mäsu.
lucia šenkýřová12. 08. 2010
Ingredience
Kategorie
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
Svetlana 26. 08. 2017, 19:01

katka16031 05. 11. 2019, 22:23
© 2021, Railsformers, s.r.o.