Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Salátová okurka s acidofilním mlékem

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 10min
Nutriční hodnoty
80 kalorií 10.0g cukrů 0.0g tuků 5.0g bílkovin

Příprava

Omytou salátovou okurku na hrubo nastrouháme, nebo nakrájíme na tenké plátky. Acidofilní mléko ochutíme špetkou cukru, soli, mletého pepře a přelijeme přes okurku.

Bulb Tip k receptu

Můžeme přidat i špetku saturejky.

Tento recept je doporučován hlavně při horečnatých onemocněních .


Přidat na Pinterest
planeta

24. 02. 2014, Recept navštíven: 2320x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Občas tento salát dělám.

08. 11. 2014, 09:35

Přidat komentář

Facebook komentáře