Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Salátová okurka s acidofilním mlékem

Salátová okurka s acidofilním mlékem
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 10min , porce

80 kalorií, 10.0g cukrů, 0.0g tuků, 5.0g bílkovin

Příprava

Omytou salátovou okurku na hrubo nastrouháme, nebo nakrájíme na tenké plátky. Acidofilní mléko ochutíme špetkou cukru, soli, mletého pepře a přelijeme přes okurku.

Bulb Tip k receptu

Můžeme přidat i špetku saturejky.

Tento recept je doporučován hlavně při horečnatých onemocněních .

planeta

24. 02. 2014, Recept navštíven: 1387x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Salátová okurka s acidofilním mlékem

Salátová okurka s acidofilním mlékem

Omytou salátovou okurku na hrubo nastrouháme, nebo nakrájíme na tenké plátky. Acidofilní mléko ochutíme špe...

Zobrazit všechny podobné recepty k Salátová okurka s acidofilním mlékem Link-arrow

Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Občas tento salát dělám.

08. 11. 2014, 09:35

Přidat komentář

Facebook komentáře