Sirup z květů černého bezu

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

1dní 1h 0min
Čas vaření
0min

Celkový čas

1dní 1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

0 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Vodu svaříme s cukrem. Květy černého bezu dáme do většího hrnce zalijeme cukrovou vodou, přidáme omyté na kolečka nakrájené citrony a necháme 24 hodin louhovat. Druhý den scedíme, přidáme kyselinu citronovou a můžeme podávat. Sirup je dobrý při nachlazení. Já ho zavařuji a vydrží nám celý rok.

přidejte na:
Hloušková

06. 06. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
tepito
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
Sirup k okamžité spotřebě nezavařuji-mám v lednici,vydrží 3 měsíce.

tepito 22. 03. 2013, 08:47

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
zavarený vydrží dlho a je vyb

katka16031 11. 08. 2016, 21:03

Přidat komentář