Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Sirup z květů černého bezu

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 1dní 1h 0min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 1dní 1h 0min , porce

0 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 0.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Vodu svaříme s cukrem. Květy černého bezu dáme do většího hrnce zalijeme cukrovou vodou, přidáme omyté na kolečka nakrájené citrony a necháme 24 hodin louhovat. Druhý den scedíme, přidáme kyselinu citronovou a můžeme podávat. Sirup je dobrý při nachlazení. Já ho zavařuji a vydrží nám celý rok.

Hloušková

06. 06. 2011, Recept navštíven: 4852x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Sirup z květů černého bezu

Sirup z květů černého bezu

Vodu svaříme s cukrem. Květy černého bezu dáme do většího hrnce zalijeme cukrovou vodou, přidáme omyté na k...

Zobrazit všechny podobné recepty k Sirup z květů černého bezu Link-arrow

Přidat recenzi
tepito
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Sirup k okamžité spotřebě nezavařuji-mám v lednici,vydrží 3 měsíce.

22. 03. 2013, 08:47

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zavarený vydrží dlho a je vyb

11. 08. 2016, 21:03

Přidat komentář

Facebook komentáře