Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Sirup z květů černého bezu

Obtížnost Čas přípravy
1dní 1h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 1dní 1h 0min
Nutriční hodnoty
0 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Vodu svaříme s cukrem. Květy černého bezu dáme do většího hrnce zalijeme cukrovou vodou, přidáme omyté na kolečka nakrájené citrony a necháme 24 hodin louhovat. Druhý den scedíme, přidáme kyselinu citronovou a můžeme podávat. Sirup je dobrý při nachlazení. Já ho zavařuji a vydrží nám celý rok.


Přidat na Pinterest
Hloušková

06. 06. 2011, Recept navštíven: 8377x


Přidat recenzi
tepito
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Sirup k okamžité spotřebě nezavařuji-mám v lednici,vydrží 3 měsíce.

22. 03. 2013, 08:47

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zavarený vydrží dlho a je vyb

11. 08. 2016, 21:03

Přidat komentář

Facebook komentáře