Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Skořičáci

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 35min
Nutriční hodnoty
88 kalorií 0.0g cukrů 5.0g tuků 6.0g bílkovin

Příprava

Listové těsto rozdělíme na dvě poloviny. Těsto vyválíme na co nejtenčí pláty. Na ten pak rovnoměrně nasypeme cukr, vanilkový cukr a skořici.
Poté opatrně těsto zamotáváme, dobře utahujeme. Takto smotanou roládu opatrně krájíme na tenká kolečka - šnečky a klademe na plech vyložený pečícím papírem.
To samé uděláme i s druhou polovinou těsta, jen místo skořice můžeme použít hořké kakao. Šnečky ještě potřeme vajíčkem a dáme péct. Šnečci se během pečení mohou od středu zvednout, takže vypadají jako opravdoví šneci. Skořicové šneky pečeme dozlatova.
Skořicoví šneci jsou dobří ještě teplí. Nejlepší je zkonzumovat je ještě týž den, protože rychle tvrdnou.


Přidat na Pinterest
KATZVEL

30. 06. 2010, Recept navštíven: 2293x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept z listkoveho cesta velmi jednoduchý a dobrý

02. 11. 2016, 20:44

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobre

24. 12. 2016, 21:20

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept na škoricáky je vyborný

07. 03. 2017, 20:03

Přidat komentář

Facebook komentáře