Skořičáci

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
20min

Celkový čas

35min

Porce


Nutriční hodnoty

88 kalorií
0.0g cukrů
5.0g tuků
6.0g bílkovin


Příprava

Listové těsto rozdělíme na dvě poloviny. Těsto vyválíme na co nejtenčí pláty. Na ten pak rovnoměrně nasypeme cukr, vanilkový cukr a skořici.
Poté opatrně těsto zamotáváme, dobře utahujeme. Takto smotanou roládu opatrně krájíme na tenká kolečka - šnečky a klademe na plech vyložený pečícím papírem.
To samé uděláme i s druhou polovinou těsta, jen místo skořice můžeme použít hořké kakao. Šnečky ještě potřeme vajíčkem a dáme péct. Šnečci se během pečení mohou od středu zvednout, takže vypadají jako opravdoví šneci. Skořicové šneky pečeme dozlatova.
Skořicoví šneci jsou dobří ještě teplí. Nejlepší je zkonzumovat je ještě týž den, protože rychle tvrdnou.

přidejte na:
KATZVEL

30. 06. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept z listkoveho cesta velmi jednoduchý a dobrý
hanka 02. 11. 2016, 21:44
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
velmi dobre
majka 24. 12. 2016, 22:20
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept na škoricáky je vyborný
katka16031 07. 03. 2017, 21:03
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyborný recept
dušanka 16. 10. 2017, 23:17
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
príprava nezaberie vela casu , chutné
palino 19. 05. 2018, 15:32