Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Skořičáci

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 35min , porce

88 kalorií, 0.0g cukrů, 5.0g tuků, 6.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Listové těsto rozdělíme na dvě poloviny. Těsto vyválíme na co nejtenčí pláty. Na ten pak rovnoměrně nasypeme cukr, vanilkový cukr a skořici.
Poté opatrně těsto zamotáváme, dobře utahujeme. Takto smotanou roládu opatrně krájíme na tenká kolečka - šnečky a klademe na plech vyložený pečícím papírem.
To samé uděláme i s druhou polovinou těsta, jen místo skořice můžeme použít hořké kakao. Šnečky ještě potřeme vajíčkem a dáme péct. Šnečci se během pečení mohou od středu zvednout, takže vypadají jako opravdoví šneci. Skořicové šneky pečeme dozlatova.
Skořicoví šneci jsou dobří ještě teplí. Nejlepší je zkonzumovat je ještě týž den, protože rychle tvrdnou.

KATZVEL

30. 06. 2010, Recept navštíven: 2148x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Skořičáci

Skořičáci

Listové těsto rozdělíme na dvě poloviny. Těsto vyválíme na co nejtenčí pláty. Na ten pak rovnoměrně nasypem...

Zobrazit všechny podobné recepty k Skořičáci Link-arrow

Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept z listkoveho cesta velmi jednoduchý a dobrý

02. 11. 2016, 20:44

Přidat komentář

Facebook komentáře