Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Slunečnicové jehněčí řízky

Slunečnicové jehněčí řízky

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 50min
Nutriční hodnoty
584 kalorií 0.0g cukrů 18.0g tuků 20.0g bílkovin

Příprava

Jehněčí maso pomeleme, osolíme, přidáme muškátový květ, veku namočíme v mléce a umeleme ve strojku po mase a potom prohněteme spolu s masem a vejcem. Ze směsi tvoříme placičky, které obalujeme ve slunečnicových semínkách a pomalu zvolna smažíme na másle po obou stranách.


26. 12. 2010, Recept navštíven: 1430x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jahňacie rezne su špecialita

02. 07. 2017, 20:24

Přidat komentář
Jozef
Fajn recept. Jahňacie môžem na akýkoľvek spôsob.Ďakujem.Jozef.

Jozef 27. 12. 2010, 20:34

Thumb
I u nás je jehněčí ve velké oblibě, zvláště, když máme zdroj domácího chovu masného plemene.

28. 12. 2010, 09:12

Facebook komentáře