Chybějící obrázek

Slunečnicové jehněčí řízky

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
30min

Celkový čas

50min

Porce


Nutriční hodnoty

584 kalorií
0.0g cukrů
18.0g tuků
20.0g bílkovin


Příprava

Jehněčí maso pomeleme, osolíme, přidáme muškátový květ, veku namočíme v mléce a umeleme ve strojku po mase a potom prohněteme spolu s masem a vejcem. Ze směsi tvoříme placičky, které obalujeme ve slunečnicových semínkách a pomalu zvolna smažíme na másle po obou stranách.

přidejte na:

26. 12. 2010

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
jahňacie rezne su špecialita

dušanka 02. 07. 2017, 20:24

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
chuťovo vynikajúce

majka 03. 04. 2018, 17:26

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Fajn recept. Jahňacie môžem na akýkoľvek spôsob.Ďakujem.Jozef.

Jozef 27. 12. 2010, 20:34

Chybějící obrázek
I u nás je jehněčí ve velké oblibě, zvláště, když máme zdroj domácího chovu masného plemene.

28. 12. 2010, 09:12