Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Slunečnicové jehněčí řízky

Slunečnicové jehněčí řízky
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 50min , porce

584 kalorií, 0.0g cukrů, 18.0g tuků, 20.0g bílkovin

Příprava

Jehněčí maso pomeleme, osolíme, přidáme muškátový květ, veku namočíme v mléce a umeleme ve strojku po mase a potom prohněteme spolu s masem a vejcem. Ze směsi tvoříme placičky, které obalujeme ve slunečnicových semínkách a pomalu zvolna smažíme na másle po obou stranách.

26. 12. 2010, Recept navštíven: 1336x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Medové slunečnicové kytičky

Medové slunečnicové kytičky

Smícháme mouku se solí, cukrem, skořicí, zázvorem, citronovou kůrou, přidáme tuk, vejce a lžíci medu a zpra...

Slunečnicové jehněčí řízky

Slunečnicové jehněčí řízky

Jehněčí maso pomeleme, osolíme, přidáme muškátový květ, veku namočíme v mléce a umeleme ve strojku po mase ...

Slunečnicový chléb se sýrem z domácí pekárny

Slunečnicový chléb se sýrem z domácí pekárny

Do pekárny nalijeme 4 dcl vlažné vody a olej. Přidáme sůl, kmín, oregáno a lněné semínka. Nasypeme mouku, c...

Zobrazit všechny podobné recepty k Slunečnicové jehněčí řízky Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Jozef
Fajn recept. Jahňacie môžem na akýkoľvek spôsob.Ďakujem.Jozef.

Jozef 27. 12. 2010, 20:34

Thumb
I u nás je jehněčí ve velké oblibě, zvláště, když máme zdroj domácího chovu masného plemene.

28. 12. 2010, 09:12

Facebook komentáře