Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Smažené kalamáry v těstíčku Kari

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 40min
Nutriční hodnoty
322 kalorií 1.0g cukrů 1.0g tuků 9.0g bílkovin

Příprava

Zmrazené Kalamari necháme skoro rozmrznout, aby tam nebyl případně led či námraza.
Připravíme si těstíčko z vejce, mouky, mléka, kari a soli.
Hustotu těsta je potřeba upravit tak, aby se kroužky dobře balily, ne příliš řídké.
Na rozpáleném tuku osmažíme na pánvi dozlatova, jsou poměrně rychle hotové.
Dáme na mísu vyloženou ubrouskem, který nasákne přebytek tuku.

Bulb Tip k receptu

Přidávám syrovou zeleninu jako oblohu a kousek citronu. Nejlepší příloha je bramborová kaše, s bazalkou či jinými bylinkami, ale pozor, aby nepřebily chuť jídla samotného.


Přidat na Pinterest
Roxana

26. 01. 2011, Recept navštíven: 3897x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
oblubene jedlo s príchutou mora

28. 06. 2017, 20:14

Přidat komentář
Jozef
Toto jedlo mi pripomína moje obľúbené Chorvátsko.Výborne,ďakujem.Jozef.

Jozef 27. 01. 2011, 10:33

Roxana
Bodejť ne...ale je to jednoduchý recept a hrozně dobrý. Aspoň si zavzpomínáme na sluníčko a moře.

Roxana 27. 01. 2011, 16:11

Facebook komentáře