Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Smažené kalamáry v těstíčku Kari

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 40min , porce

322 kalorií, 1.0g cukrů, 1.0g tuků, 9.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Zmrazené Kalamari necháme skoro rozmrznout, aby tam nebyl případně led či námraza.
Připravíme si těstíčko z vejce, mouky, mléka, kari a soli.
Hustotu těsta je potřeba upravit tak, aby se kroužky dobře balily, ne příliš řídké.
Na rozpáleném tuku osmažíme na pánvi dozlatova, jsou poměrně rychle hotové.
Dáme na mísu vyloženou ubrouskem, který nasákne přebytek tuku.

Bulb Tip k receptu

Přidávám syrovou zeleninu jako oblohu a kousek citronu. Nejlepší příloha je bramborová kaše, s bazalkou či jinými bylinkami, ale pozor, aby nepřebily chuť jídla samotného.

Roxana

26. 01. 2011, Recept navštíven: 3594x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Smažené kalamáry v kabátku

Smažené kalamáry v kabátku

Kalamáry vykucháme, očistíme, nakrájíme na kolečka. Ve 100 ml olivového oleje rozmícháme citrónovou šťávu, ...

Smažené kalamáry v těstíčku Kari

Smažené kalamáry v těstíčku Kari

Zmrazené Kalamari necháme skoro rozmrznout, aby tam nebyl případně led či námraza. Připravíme si těstíčko ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Smažené kalamáry v těstíčku Kari Link-arrow
Thumb

Recept na bramborovou kaši

Brambory oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a propláchneme ve studené vodě. Poté je vložíme do osolené vody, př...


Přidat recenzi
Přidat komentář
Jozef
Toto jedlo mi pripomína moje obľúbené Chorvátsko.Výborne,ďakujem.Jozef.

Jozef 27. 01. 2011, 10:33

Roxana
Bodejť ne...ale je to jednoduchý recept a hrozně dobrý. Aspoň si zavzpomínáme na sluníčko a moře.

Roxana 27. 01. 2011, 16:11

Facebook komentáře