Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Špagety s nivou

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 25min
Celkový čas: 40min , porce

1028 kalorií, 0.0g cukrů, 91.0g tuků, 35.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Špagety dáme vařit do osolené vařící vody. Mezitím do velké mísy nastrouháme nivu. Přidáme rozetřený česnek, na drobno nasekanou bazalku a petrželku a rozehřáté máslo. Do tohoto základu dáme horké a scezené špagety, promícháme. Porce posypeme nastrouhaným tvrdým sýrem a obložíme zeleninou.

Bulb Tip k receptu

Místo másla můžeme použít na kostičky nakrájenou a vyškvařenou slaninu.

Hloušková

13. 03. 2013, Recept navštíven: 1656x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Špagety s nivou a uzeným masem

Špagety s nivou a uzeným masem

Špagety uvaříme v osolené vroucí vodě a scedíme. Mezitím na másle zlehka osmahneme nakrájené uzené maso, př...

Špagety s nivou a ořechy

Špagety s nivou a ořechy

Česnek oloupeme a vložíme do mixéru, stejně tak lžíci ořechů, na kousky nalámanou nivu a zalijeme smetanou ...

Špagety s nivou

Špagety s nivou

Špagety dáme vařit do osolené vařící vody. Mezitím do velké mísy nastrouháme nivu. Přidáme rozetřený česnek...

Zobrazit všechny podobné recepty k Špagety s nivou Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
klasika špagety

08. 02. 2016, 10:40

Přidat komentář

Facebook komentáře