Špekáčky na černém pivu
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
45min
Celkový čas
1h 5min
Porce
Nutriční hodnoty
152
kalorií
15.0g
cukrů
4.0g
tuků
44.0g
bílkovin
Příprava
Oloupané špekáčky podélně nařízneme asi do tří čtvrtin. Do řezu namažeme hořčici, vložíme několik proužků cibule, plátků česneku a kousek kozího rohu (feferonky). Smícháním kečupu, čertovské nebo cikánské omáčky a černého piva uděláme zálivku. Špekáčky naskládáme volně na pekáček, nebo vyšší plech a zalijeme připravenou zálivkou. Můžeme nechat nějaký čas marinovat. Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme na 180°C cca 45 minut.
heleen101. 10. 2009
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.