Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Špekáčky na černém pivu

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 45min
Celkový čas: 1h 5min , porce

152 kalorií, 15.0g cukrů, 4.0g tuků, 44.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Oloupané špekáčky podélně nařízneme asi do tří čtvrtin. Do řezu namažeme hořčici, vložíme několik proužků cibule, plátků česneku a kousek kozího rohu (feferonky). Smícháním kečupu, čertovské nebo cikánské omáčky a černého piva uděláme zálivku. Špekáčky naskládáme volně na pekáček, nebo vyšší plech a zalijeme připravenou zálivkou. Můžeme nechat nějaký čas marinovat. Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme na 180°C cca 45 minut.

heleen1

01. 10. 2009, Recept navštíven: 14799x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Špekáčky na černém pivu

Špekáčky na černém pivu

Oloupané špekáčky podélně nařízneme asi do tří čtvrtin. Do řezu namažeme hořčici, vložíme několik proužků c...

Špekáčky na pivě

Špekáčky na pivě

Oloupané špekáčky podélně nařízneme, vzniklou kapsu naplníme kolečkem cibule, plátkem česneku a kouskem fef...

Zobrazit všechny podobné recepty k Špekáčky na černém pivu Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobre špekáčiky

15. 06. 2016, 12:16

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
fantasticky recept na špekačky, pikantne, šťavnaté

06. 11. 2016, 19:07

Přidat komentář
Thumb
...konečně něco pro chlapy, ale z toho by palila huba aj mě a to mam palive rad :-D

Robert 01. 10. 2009, 13:36

Tatiana
nechapu, jak to muže nekdo stravit...jaka musi byt konzistence te zalivky? Vzdyt to musi být zabiják?

Tatiana 01. 10. 2009, 14:05

labe
Jedla jsem a bylo to výtečné!! Ostré,ale chutné.

labe 01. 10. 2009, 14:13

heleen1
Pálivé je tak moc, kolik pálivých ingrediencí do jídla dáš !! Ale tohle je opravdu oblíbené jídlo na na našich " slezinách " .. k tomu dobrý čerstvý chlebík a nemá to chybu !!

heleen1 01. 10. 2009, 14:14

Angel 666
Pálivé to ani moc být nemusí, kozí rohy jsou většinou jen tak lehce ostré.

Angel 666 05. 10. 2009, 07:01

Thumb
Tenhle recept děláme často a jedí to i děti, poněvadž nepoužívám žádné pálivé přísady..jen jemný kečup. A je to taky výtečné! ;o)

zuza 09. 10. 2009, 10:22

Facebook komentáře