Špekáčky na černém pivu

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
45min

Celkový čas

1h 5min

Porce


Nutriční hodnoty

152 kalorií
15.0g cukrů
4.0g tuků
44.0g bílkovin


Příprava

Oloupané špekáčky podélně nařízneme asi do tří čtvrtin. Do řezu namažeme hořčici, vložíme několik proužků cibule, plátků česneku a kousek kozího rohu (feferonky). Smícháním kečupu, čertovské nebo cikánské omáčky a černého piva uděláme zálivku. Špekáčky naskládáme volně na pekáček, nebo vyšší plech a zalijeme připravenou zálivkou. Můžeme nechat nějaký čas marinovat. Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme na 180°C cca 45 minut.

přidejte na:
heleen1

01. 10. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
velmi dobre špekáčiky

majka 15. 06. 2016, 12:16

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
fantasticky recept na špekačky, pikantne, šťavnaté

palino 06. 11. 2016, 19:07

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
špekačiky na pive su mnamkové

Svetlana 22. 08. 2017, 20:40

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
Hnush Hnus

Lukas 13. 11. 2017, 13:44

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
špekačiky chuťovo výborné

hanka 10. 06. 2018, 19:26

Přidat komentář
Chybějící obrázek
...konečně něco pro chlapy, ale z toho by palila huba aj mě a to mam palive rad :-D

Robert 01. 10. 2009, 13:36

Chybějící obrázek
nechapu, jak to muže nekdo stravit...jaka musi byt konzistence te zalivky? Vzdyt to musi být zabiják?

Tatiana 01. 10. 2009, 14:05

labe
Jedla jsem a bylo to výtečné!! Ostré,ale chutné.

labe 01. 10. 2009, 14:13

Chybějící obrázek
Pálivé je tak moc, kolik pálivých ingrediencí do jídla dáš !! Ale tohle je opravdu oblíbené jídlo na na našich " slezinách " .. k tomu dobrý čerstvý chlebík a nemá to chybu !!

heleen1 01. 10. 2009, 14:14

Chybějící obrázek
Pálivé to ani moc být nemusí, kozí rohy jsou většinou jen tak lehce ostré.

Angel 666 05. 10. 2009, 07:01

Chybějící obrázek
Tenhle recept děláme často a jedí to i děti, poněvadž nepoužívám žádné pálivé přísady..jen jemný kečup. A je to taky výtečné! ;o)

zuza 09. 10. 2009, 10:22

Chybějící obrázek
Peknej hnus

Lukas 13. 11. 2017, 13:42