Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Špekáčky na černém pivu

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 5min
Nutriční hodnoty
152 kalorií 15.0g cukrů 4.0g tuků 44.0g bílkovin

Příprava

Oloupané špekáčky podélně nařízneme asi do tří čtvrtin. Do řezu namažeme hořčici, vložíme několik proužků cibule, plátků česneku a kousek kozího rohu (feferonky). Smícháním kečupu, čertovské nebo cikánské omáčky a černého piva uděláme zálivku. Špekáčky naskládáme volně na pekáček, nebo vyšší plech a zalijeme připravenou zálivkou. Můžeme nechat nějaký čas marinovat. Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme na 180°C cca 45 minut.


Přidat na Pinterest
heleen1

01. 10. 2009, Recept navštíven: 16668x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobre špekáčiky

15. 06. 2016, 12:16

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
fantasticky recept na špekačky, pikantne, šťavnaté

06. 11. 2016, 19:07

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
špekačiky na pive su mnamkové

22. 08. 2017, 20:40

Thumb
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Hnush Hnus

Lukas 13. 11. 2017, 13:44

Přidat komentář
Thumb
...konečně něco pro chlapy, ale z toho by palila huba aj mě a to mam palive rad :-D

Robert 01. 10. 2009, 13:36

Tatiana
nechapu, jak to muže nekdo stravit...jaka musi byt konzistence te zalivky? Vzdyt to musi být zabiják?

Tatiana 01. 10. 2009, 14:05

labe
Jedla jsem a bylo to výtečné!! Ostré,ale chutné.

labe 01. 10. 2009, 14:13

heleen1
Pálivé je tak moc, kolik pálivých ingrediencí do jídla dáš !! Ale tohle je opravdu oblíbené jídlo na na našich " slezinách " .. k tomu dobrý čerstvý chlebík a nemá to chybu !!

heleen1 01. 10. 2009, 14:14

Angel 666
Pálivé to ani moc být nemusí, kozí rohy jsou většinou jen tak lehce ostré.

Angel 666 05. 10. 2009, 07:01

Thumb
Tenhle recept děláme často a jedí to i děti, poněvadž nepoužívám žádné pálivé přísady..jen jemný kečup. A je to taky výtečné! ;o)

zuza 09. 10. 2009, 10:22

Thumb
Peknej hnus

Lukas 13. 11. 2017, 13:42

Facebook komentáře