Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Srbská kyselá polévka (Kisela Čorba)

Srbská kyselá polévka (Kisela Čorba)

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 20min
Nutriční hodnoty
192 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 16.0g bílkovin

Příprava

Mäso uvaríme v osolenej vode so zeleninou a čiernym korením. Ku koncu zavaríme ryžu, mäso vyberieme, pokrájame a dáme naspäť. Prichutíme octom alebo citrónovou šťavou a vmiešame kyslú smotanu. Okoreníme mletou pálivou paprikou.

Bulb Tip k receptu

K tejto sýtej polievke podávame biely opekaný balkánsky chlieb.


Jozef

02. 08. 2010, Recept navštíven: 3881x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

29. 12. 2015, 17:48

Přidat komentář

Facebook komentáře