Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Šunková pěna

Šunková pěna
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 20min , porce

1884 kalorií, 3.0g cukrů, 188.0g tuků, 50.0g bílkovin

Příprava

Šunku umeleme či umixujeme dvakrát, aby byla dostatečně jemná. Máslo utřeme do pěny, přidáme šunku a společně řádně promícháme. Ochutíme mletým bílým pepřem a solí a přidáme ušlehanou smetanu.
Směs naplníme do podlouhlé formy a dáme ztuhnout do ledničky.
Ztuhlou pokrájíme na plátky, přizdobíme citronem, rajčátkem či kyselou okurkou.

Bulb Tip k receptu

Je možno dávat i do košíčků z křehkého těsta, vypadá to efektně, pak na to dávám kousek hroznového vína. Teprve pak ale dát do lednice.

Roxana

09. 05. 2011, Recept navštíven: 2664x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Šunková pěna

Šunková pěna

Šunku umeleme či umixujeme dvakrát, aby byla dostatečně jemná. Máslo utřeme do pěny, přidáme šunku a společ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Šunková pěna Link-arrow

Přidat recenzi
kotátko
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrota

23. 08. 2014, 10:03

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné

24. 01. 2016, 15:04

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrá pena

15. 09. 2016, 17:49

Přidat komentář

Facebook komentáře