Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Švestková čokoláda na vaření

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 50min
Celkový čas: 1h 10min , porce

2604 kalorií, 250.0g cukrů, 42.0g tuků, 63.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Omyté a vypeckované švestky hodíme do mixéru. Přidáme cukr a důkladně rozemeleme. Směs přelijeme do hrnce a švestky vaříme asi čtvrt hodinky. Necháme vychladnout a propasírujeme přes jemné sítko.
Poté přidáme rum, vanilkový cukr a kakao a uložíme na 24 hodin do lednice. Pak čokoládu naplníme do čistých sklenic a zavařujeme po dobu 30 minut jako švestkový kompot.

Bulb Tip k receptu

Hodí se do všech sladkých zákusků. Třeba do perníku nebo do nejrůznějších sladkých náplní. Přidávám ji i do povidel pro vylepšení chuti a ve spíži vydří zhruba rok.

notburga

01. 08. 2011, Recept navštíven: 2344x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Švestková čokoláda na vaření

Švestková čokoláda na vaření

Omyté a vypeckované švestky hodíme do mixéru. Přidáme cukr a důkladně rozemeleme. Směs přelijeme do hrnce a...

Zobrazit všechny podobné recepty k Švestková čokoláda na vaření Link-arrow

Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý nápad so švetkami

16. 05. 2016, 09:47

Přidat komentář

Facebook komentáře