Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Syrníky

Syrníky
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 50min , porce

2964 kalorií, 1.0g cukrů, 261.0g tuků, 117.0g bílkovin

Příprava

Tvaroh dáme spolu s ostatními přísadami do hlubší mísy, řadně promícháme a ušleháme. Ze směsi tvoříme ploché koláčky, obalujeme je v mouce a smažíme na tuku. Syrníky můžeme rovněž opékat na lívanečníku vymazaném tukem. V tomto případě je pečeme jako malé lívanečky. Podáváme je polité hustou kyselou smetanou.

Zuzana Jašková

13. 12. 2010, Recept navštíven: 2810x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Tvarůžkové syrníky

Tvarůžkové syrníky

Uvařené brambory po vychladnutí oloupeme.Tvaroh podle potřeby prolisujeme přes síto do mísy.Přidáme nastrou...

Syrníky

Syrníky

Tvaroh dáme spolu s ostatními přísadami do hlubší mísy, řadně promícháme a ušleháme. Ze směsi tvoříme ploch...

Zobrazit všechny podobné recepty k Syrníky Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře