Chybějící obrázek

Taštičky z listového těsta

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
20min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

279 kalorií
0.0g cukrů
27.0g tuků
7.0g bílkovin


Příprava

Plátky listového těsta necháme asi 20 minut roztát.
Omyjeme jarní cibulku, očistíme ji a i se zelenou natí nakrájíme na jemné proužky. Šunku nakrájíme na malé kostičky. Lučinu smícháme s jarními cibulkami, šunkou, rajčatovým protlakem, 1-2 lžícemi smetany, osolíme a opepříme.
troubu rozehřejeme na 220°C. Plech na pečení opláchneme studenou vodou a neosušujeme ho.
Plátky těsta potřeme na krajích studenou vodou, lučinovou směs dáme na polovinu plátku, těsto přeložíme a okraje dobře přimačkáme vidličkou.
Taštičky z listového těsta pokládáme na plech, potřeme je zbylou smetanou a pečeme v troubě při středním žáru 15-20 minut, až mírně zhnědnou. Potě sundáme z plechu a necháme vystydnout.

přidejte na:
Alirtecka

02. 12. 2010

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
robí podobné taštičky, su dobré

katka16031 15. 12. 2016, 19:34

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobre taštičky z liskového cesta

palino 21. 02. 2017, 19:57

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept na tieto taštičky je velmi dobrý

majka 03. 04. 2017, 09:48

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
veľmi chutné

dušanka 13. 06. 2018, 13:21

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrý recept

hanka 26. 03. 2019, 13:55

Přidat komentář