Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Teplé jahodové suflé

Teplé jahodové suflé

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 50min
Nutriční hodnoty
873 kalorií 11.0g cukrů 58.0g tuků 26.0g bílkovin

Příprava

Mléko a kukuřičnou moučku promícháme a za stálého míchání přivedeme k varu. Poté dáme do chladu.
Přimícháme k tomu máslo, žloutky, vanilkový cukr a moučkový cukr, ušleháme dohladka. Z bílků našleháme tuhý sníh a přimícháme ho do těsta.
Těsto nalijeme na plech a navrch rozložíme plátky jahod.
Upečeme v předehřáté troubě na 180°C asi 30 minuit.

Bulb Tip k receptu

Horké suflé pocukrujeme a můžeme ozdobit ještě meduňkou.


andrea92

10. 08. 2010, Recept navštíven: 2525x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
sufle vynikajuce

20. 09. 2016, 21:28

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborná jahodová pochuťka

01. 11. 2016, 13:34

Přidat komentář

Facebook komentáře