Teplé jahodové suflé
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
30min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
873
kalorií
11.0g
cukrů
58.0g
tuků
26.0g
bílkovin
Příprava
Mléko a kukuřičnou moučku promícháme a za stálého míchání přivedeme k varu. Poté dáme do chladu.
Přimícháme k tomu máslo, žloutky, vanilkový cukr a moučkový cukr, ušleháme dohladka. Z bílků našleháme tuhý sníh a přimícháme ho do těsta.
Těsto nalijeme na plech a navrch rozložíme plátky jahod.
Upečeme v předehřáté troubě na 180°C asi 30 minuit.
Tip k receptu
Horké suflé pocukrujeme a můžeme ozdobit ještě meduňkou.
andrea9211. 08. 2010
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.