Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Teplé jahodové suflé

Teplé jahodové suflé
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 50min , porce

873 kalorií, 11.0g cukrů, 58.0g tuků, 26.0g bílkovin

Příprava

Mléko a kukuřičnou moučku promícháme a za stálého míchání přivedeme k varu. Poté dáme do chladu.
Přimícháme k tomu máslo, žloutky, vanilkový cukr a moučkový cukr, ušleháme dohladka. Z bílků našleháme tuhý sníh a přimícháme ho do těsta.
Těsto nalijeme na plech a navrch rozložíme plátky jahod.
Upečeme v předehřáté troubě na 180°C asi 30 minuit.

Bulb Tip k receptu

Horké suflé pocukrujeme a můžeme ozdobit ještě meduňkou.

andrea92

10. 08. 2010, Recept navštíven: 2326x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Teplé jahodové suflé

Teplé jahodové suflé

Mléko a kukuřičnou moučku promícháme a za stálého míchání přivedeme k varu. Poté dáme do chladu. Přimíchám...

Zobrazit všechny podobné recepty k Teplé jahodové suflé Link-arrow

Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
sufle vynikajuce

20. 09. 2016, 21:28

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborná jahodová pochuťka

01. 11. 2016, 13:34

Přidat komentář

Facebook komentáře