Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Těsto na pizzu z domácí pekárny

Obtížnost Čas přípravy
1h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 1h 30min
Nutriční hodnoty
1638 kalorií 0.0g cukrů 13.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Ingredience dáváme do pekárny v pořadí: nejdříve tekuté (voda, olej), pak sypké (mouka, cukr, sůl) a nakonec dáme kvasnice. Zapneme pekárnu na program "těsto".
Pak těsto vytáhneme z pekárny a na válu propracujeme. Rozdělíme na polovinu a vyválíme na plech.
Dle chuti na pizzu pokládáme šunku, sýr, rajčata, vajíčka,žampiony,... a dáme péct do trouby.

Bulb Tip k receptu

Místo sušených kvasnic můžeme dát i normální kvasnice


Přidat na Pinterest
veka

11. 12. 2009, Recept navštíven: 5695x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
cesto je celkom vydarené

22. 11. 2016, 21:58

Přidat komentář
vall
Také využívám domácí pekárnu na přípravu různých těst. Osvědčila se mi hlavně na těsta kynutá. Myslím, že do domácích pekáren je lepší používat k přípravě těsta droždí sušené.

vall 11. 12. 2009, 16:16

veka
Určitě sušené, to ano. Ale kolikrát se mi stalo, že jsem neměla sušené a dala jsem normální a těsto se povedlo.

veka 11. 12. 2009, 16:56

Facebook komentáře