Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Těsto na pizzu z domácí pekárny

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 1h 0min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 1h 30min , porce

1638 kalorií, 0.0g cukrů, 13.0g tuků, 0.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Ingredience dáváme do pekárny v pořadí: nejdříve tekuté (voda, olej), pak sypké (mouka, cukr, sůl) a nakonec dáme kvasnice. Zapneme pekárnu na program "těsto".
Pak těsto vytáhneme z pekárny a na válu propracujeme. Rozdělíme na polovinu a vyválíme na plech.
Dle chuti na pizzu pokládáme šunku, sýr, rajčata, vajíčka,žampiony,... a dáme péct do trouby.

Bulb Tip k receptu

Místo sušených kvasnic můžeme dát i normální kvasnice

veka

11. 12. 2009, Recept navštíven: 5341x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Domácí těsto na pizzu

Domácí těsto na pizzu

Mouku vysypeme na vál, uděláme v něm dolíček, do kterého dáme nakrájené máslo na kostky, vejce a sůl. Začne...

Těsto na pizzu z domácí pekárny

Těsto na pizzu z domácí pekárny

Ingredience dáváme do pekárny v pořadí: nejdříve tekuté (voda, olej), pak sypké (mouka, cukr, sůl) a nakone...

Těsto na pizzu

Těsto na pizzu

Smícháme hladkou mouku, mléko, změklý tuk, celé vejce, špetku soli a 1/2 prášku do pečiva. Ručně vypracujem...

Česnekové těsto na pizzu

Česnekové těsto na pizzu

Z vlažného mléka, cukru, droždí a dvou lžic mouky vypracujeme hladkou směs. Necháme 10 minut odstát. Poté...

Zobrazit všechny podobné recepty k Těsto na pizzu z domácí pekárny Link-arrow

Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
cesto je celkom vydarené

22. 11. 2016, 21:58

Přidat komentář
vall
Také využívám domácí pekárnu na přípravu různých těst. Osvědčila se mi hlavně na těsta kynutá. Myslím, že do domácích pekáren je lepší používat k přípravě těsta droždí sušené.

vall 11. 12. 2009, 16:16

veka
Určitě sušené, to ano. Ale kolikrát se mi stalo, že jsem neměla sušené a dala jsem normální a těsto se povedlo.

veka 11. 12. 2009, 16:56

Facebook komentáře