Těsto na pizzu z domácí pekárny
Obtížnost
Čas přípravy
1h 0min
Čas vaření
30min
Celkový čas
1h 30min
Porce
Nutriční hodnoty
1638
kalorií
0.0g
cukrů
13.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Ingredience dáváme do pekárny v pořadí: nejdříve tekuté (voda, olej), pak sypké (mouka, cukr, sůl) a nakonec dáme kvasnice. Zapneme pekárnu na program "těsto".
Pak těsto vytáhneme z pekárny a na válu propracujeme. Rozdělíme na polovinu a vyválíme na plech.
Dle chuti na pizzu pokládáme šunku, sýr, rajčata, vajíčka,žampiony,... a dáme péct do trouby.
Tip k receptu
Místo sušených kvasnic můžeme dát i normální kvasnice
veka11. 12. 2009
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.