Těsto na pizzu z domácí pekárny

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

1h 0min
Čas vaření
30min

Celkový čas

1h 30min

Porce


Nutriční hodnoty

1638 kalorií
0.0g cukrů
13.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Ingredience dáváme do pekárny v pořadí: nejdříve tekuté (voda, olej), pak sypké (mouka, cukr, sůl) a nakonec dáme kvasnice. Zapneme pekárnu na program "těsto".
Pak těsto vytáhneme z pekárny a na válu propracujeme. Rozdělíme na polovinu a vyválíme na plech.
Dle chuti na pizzu pokládáme šunku, sýr, rajčata, vajíčka,žampiony,... a dáme péct do trouby.

Tip k receptu

Místo sušených kvasnic můžeme dát i normální kvasnice

přidejte na:
veka

11. 12. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
cesto je celkom vydarené

hanka 22. 11. 2016, 21:58

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyskúšané cesto, vydarilo sa

Svetlana 01. 03. 2018, 17:38

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Také využívám domácí pekárnu na přípravu různých těst. Osvědčila se mi hlavně na těsta kynutá. Myslím, že do domácích pekáren je lepší používat k přípravě těsta droždí sušené.

vall 11. 12. 2009, 16:16

veka
Určitě sušené, to ano. Ale kolikrát se mi stalo, že jsem neměla sušené a dala jsem normální a těsto se povedlo.

veka 11. 12. 2009, 16:56