Tofučína

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
20min

Celkový čas

30min

Porce


Nutriční hodnoty

837 kalorií
0.0g cukrů
5.0g tuků
62.0g bílkovin


Příprava

Na pánvi si rozehřejeme olej a necháme na něm zesklovatět cibulku. Přidáme na kostičky nakrájený tofu, který jsme si předem nakořenili směsí na čínu a necháme chvíli smažit.Dále přidáme na tenké nudličky nakrájenou mrkev a omyté a okapané mungo výhonky, zalijeme sójovou omáčkou, necháme ještě pár minut smažit a můžeme podávat.

Tip k receptu

Jako příloha jsou nejlepší rýžové nudle

přidejte na:
Chybí obrázek

12. 01. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
celkom chutné

17. 08. 2016, 12:04

Chybí obrázek
zaujímavý recept, vyskúšam

12. 09. 2016, 13:56

Chybí obrázek
lahký chutný recept, celkom zdravý

13. 11. 2016, 19:37

Chybí obrázek
velmi chutný recept

27. 01. 2017, 11:07

Přidat komentář
Roxana
Jako by to manžel věděl, včera ho koupil, po delší době, ono taky někdy nebývá.

Roxana 17. 01. 2010, 15:29

Sonia005
Výborně, zase jeden light recept do sbírky. Díky za něj

Sonia005 08. 01. 2013, 21:05

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.