Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Tofučína

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 30min
Nutriční hodnoty
837 kalorií 0.0g cukrů 5.0g tuků 62.0g bílkovin

Příprava

Na pánvi si rozehřejeme olej a necháme na něm zesklovatět cibulku. Přidáme na kostičky nakrájený tofu, který jsme si předem nakořenili směsí na čínu a necháme chvíli smažit.Dále přidáme na tenké nudličky nakrájenou mrkev a omyté a okapané mungo výhonky, zalijeme sójovou omáčkou, necháme ještě pár minut smažit a můžeme podávat.

Bulb Tip k receptu

Jako příloha jsou nejlepší rýžové nudle


Přidat na Pinterest
Peta S

12. 01. 2010, Recept navštíven: 2250x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom chutné

17. 08. 2016, 12:04

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavý recept, vyskúšam

12. 09. 2016, 13:56

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
lahký chutný recept, celkom zdravý

13. 11. 2016, 19:37

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutný recept

27. 01. 2017, 11:07

Přidat komentář
Roxana
Jako by to manžel věděl, včera ho koupil, po delší době, ono taky někdy nebývá.

Roxana 17. 01. 2010, 15:29

Sonia005
Výborně, zase jeden light recept do sbírky. Díky za něj

Sonia005 08. 01. 2013, 21:05

Facebook komentáře