Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Tuňákové kostičky na zelenině

Tuňákové kostičky na zelenině

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 30min
Nutriční hodnoty
2810 kalorií 0.0g cukrů 37.0g tuků 575.0g bílkovin

Příprava

Syrového, očištěného tuňáka nakrájíme na kostičky.

Na pánvi rozpustíme máslo a tuňáka na něm prudce osmahneme dozlatova. Přidáme mírně rozmraženou zeleninu, osolíme a okořeníme a podlijeme bílým vínem. Tuňáka na zelenině pod pokličkou dusíme doměkka přibližně 15 minut.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s vařenou rýží nebo těstovinami.


sylver

25. 05. 2010, Recept navštíven: 1599x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře