Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Tuňákové špízy

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 50min , Čas vaření: 10min
Celkový čas: 1h 0min , porce

256 kalorií, 0.0g cukrů, 27.0g tuků, 0.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Tuňáka nakrájíme na kostky asi 2,5x2,5 cm. Šťávu z jedné limetky smícháme s olejem a koprem a ve vzniklé marinádě obalíme kostky tuňáka a necháme zhruba 30 minut v chladu odležet. Druhou limetku nakrájíme na tenké plátky a očištěnou papriku na kousky stejně velké jako tuňák. Na dřevěnou špejli střídavě napichujeme rybu, limetku a papriku. Grilujeme na roštu po všech stranách asi 5 minut.

Jiřulka

27. 01. 2010, Recept navštíven: 1888x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Tuňákové špízy

Tuňákové špízy

Tuňáka nakrájíme na kostky asi 2,5x2,5 cm. Šťávu z jedné limetky smícháme s olejem a koprem a ve vzniklé ma...

Zobrazit všechny podobné recepty k Tuňákové špízy Link-arrow

Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Děláváme hlavně v létě na chalupě. Jen přidávám trochu kořenící směsi na ryby a špetku chilli.
Přidané ingredience: Kořenící směs na ryby, špetka chilli

01. 03. 2013, 16:37

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
na grilovačku vyborný recept

12. 11. 2016, 20:49

Přidat komentář
Beruska64
vyzkouším

Beruska64 29. 01. 2010, 09:42

Facebook komentáře