Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Tuňákové špízy

Obtížnost Čas přípravy
50min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 1h 0min
Nutriční hodnoty
256 kalorií 0.0g cukrů 27.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Tuňáka nakrájíme na kostky asi 2,5x2,5 cm. Šťávu z jedné limetky smícháme s olejem a koprem a ve vzniklé marinádě obalíme kostky tuňáka a necháme zhruba 30 minut v chladu odležet. Druhou limetku nakrájíme na tenké plátky a očištěnou papriku na kousky stejně velké jako tuňák. Na dřevěnou špejli střídavě napichujeme rybu, limetku a papriku. Grilujeme na roštu po všech stranách asi 5 minut.


Přidat na Pinterest
Jiřulka

27. 01. 2010, Recept navštíven: 2033x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Děláváme hlavně v létě na chalupě. Jen přidávám trochu kořenící směsi na ryby a špetku chilli.
Přidané ingredience: Kořenící směs na ryby, špetka chilli

01. 03. 2013, 16:37

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
na grilovačku vyborný recept

12. 11. 2016, 20:49

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
môžu byť dobré tieto špízy

09. 01. 2017, 10:50

Přidat komentář
Beruska64
vyzkouším

Beruska64 29. 01. 2010, 09:42

Facebook komentáře