Tuňákové špízy
Obtížnost
Čas přípravy
50min
Čas vaření
10min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
256
kalorií
0.0g
cukrů
27.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Tuňáka nakrájíme na kostky asi 2,5x2,5 cm. Šťávu z jedné limetky smícháme s olejem a koprem a ve vzniklé marinádě obalíme kostky tuňáka a necháme zhruba 30 minut v chladu odležet. Druhou limetku nakrájíme na tenké plátky a očištěnou papriku na kousky stejně velké jako tuňák. Na dřevěnou špejli střídavě napichujeme rybu, limetku a papriku. Grilujeme na roštu po všech stranách asi 5 minut.
Jiřulka27. 01. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.