Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Tvarohové neplněné knedlíky

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
7min 27min
Nutriční hodnoty
404 kalorií 0.0g cukrů 13.0g tuků 52.0g bílkovin

Příprava

V míse promícháme měkký tvaroh s vejcem a krupicí a vypracujeme těsto, které necháme nejméně 2-3 hodiny v lednici (nejlépe však přes noc) odpočinout. Poté si těsto rozdělíme na menší kousky, vytvarujeme z nich knedlíčky o průměru cca 6 cm, které vložíme do hrnce s vroucí, mírně osolenou vodou a vaříme podle velikosti 4 až 7 minut. Hotové knedlíky na talíři polijeme jahodovým krémem, nebo nějakou ovocnou omáčkou.

Bulb Tip k receptu

Můžeme smíchat opraženou strouhanku se skořicí a uvařené knedlíky v ní ihned po uvaření obalit.


Přidat na Pinterest
planeta

20. 02. 2014, Recept navštíven: 4340x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Tvarohové knedlíky dělala moje maminka ke švešstkové omáčce

10. 11. 2014, 08:16

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept na knedličky

21. 11. 2015, 16:02

Přidat komentář
Thumb
Knedlicky se povedly. Synovi to chutna a zvladne to i sam.

Klara 20. 02. 2017, 08:45

Facebook komentáře