Vdolky pečené v troubě
Obtížnost
Čas přípravy
1h 10min
Čas vaření
20min
Celkový čas
1h 30min
Porce
Nutriční hodnoty
2404
kalorií
10.0g
cukrů
75.0g
tuků
58.0g
bílkovin
Příprava
Do důlku v mouce rozdrobíme droždí, přidáme cukr, trochu vlažného mléka a necháme vzejít. Přidáme sůl, zbytek mléka a rozpuštěné máslo a zaděláme vláčné těsto. Máme-li pekárnu můžeme zadělat v ní.
Necháme vykynout. Vypracujeme silný plát /2 cm/ a tvořítkem vykrajujeme kolečka. Kousky rozložíme na plech vyložený pečícím papírem a necháme chvíli dokynout. Potřeme máslem a pečeme ve vyhřáté troubě 180°C. Upečeme do zlatova. Hotové vdolky zdobíme podle chuti.
06. 05. 2011
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.