Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vejce se žloutkovou pěnou

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 25min
Nutriční hodnoty
2764 kalorií 8.0g cukrů 293.0g tuků 36.0g bílkovin

Příprava

Nejdříve uvaříme vejce natvrdo a necháme je vychladnout. Uvařená vejce oloupeme a podélně rozkrojíme a vyjmeme žloutky. Ke žloutkům přidáme hořčici, změklé máslo, majonézu, sůl, pepř a našleháme v pěnu. Vzniklou pěnou naplníme půlky bílků a ozdobíme je petrželkou.


Přidat na Pinterest
Evík

21. 06. 2013, Recept navštíven: 1103x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobré

28. 12. 2015, 19:14

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutii celkom dobre

01. 03. 2016, 14:13

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
super dobre

25. 04. 2016, 09:43

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavý recept

01. 02. 2018, 21:01

Přidat komentář

Facebook komentáře