Chybějící obrázek

Vepřová panenka v ovesné krustě

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

1h 30min

Porce


Nutriční hodnoty

1556 kalorií
1.0g cukrů
49.0g tuků
180.0g bílkovin


Příprava

Vepřovou panenku opláchneme, rozkrájíme na 4 porce, osolíme a potřeme ze všech stran meruňkovým džemem. Smícháme strouhanku, ovesné vločky a tymián a ve vzniklé směsi důkladně obalíme vepřové. Přemístíme do zapékací mísy vymaštěné olejem a pečeme asi hodinu. Dle potřeby případně podléváme vodou a vypečenou šťávou. Před podáváním necháme asi 10 minut odpočívat.
Podáváme s opečenými bramborami.

přidejte na:
Zdenka Obertová

25. 11. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
zaujímavý recept, vyskúšam
Svetlana 29. 11. 2016, 21:09
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
panenka mi velmi chutila
katka16031 02. 12. 2018, 11:16