Vepřová panenka v ovesné krustě
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 30min
Porce
Nutriční hodnoty
1556
kalorií
1.0g
cukrů
49.0g
tuků
180.0g
bílkovin
Příprava
Vepřovou panenku opláchneme, rozkrájíme na 4 porce, osolíme a potřeme ze všech stran meruňkovým džemem. Smícháme strouhanku, ovesné vločky a tymián a ve vzniklé směsi důkladně obalíme vepřové. Přemístíme do zapékací mísy vymaštěné olejem a pečeme asi hodinu. Dle potřeby případně podléváme vodou a vypečenou šťávou. Před podáváním necháme asi 10 minut odpočívat.
Podáváme s opečenými bramborami.
25. 11. 2009
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.