Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Vepřová panenka v ovesné krustě

Vepřová panenka v ovesné krustě

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 30min
Nutriční hodnoty
1556 kalorií 1.0g cukrů 49.0g tuků 180.0g bílkovin

Příprava

Vepřovou panenku opláchneme, rozkrájíme na 4 porce, osolíme a potřeme ze všech stran meruňkovým džemem. Smícháme strouhanku, ovesné vločky a tymián a ve vzniklé směsi důkladně obalíme vepřové. Přemístíme do zapékací mísy vymaštěné olejem a pečeme asi hodinu. Dle potřeby případně podléváme vodou a vypečenou šťávou. Před podáváním necháme asi 10 minut odpočívat.
Podáváme s opečenými bramborami.


Zdenka Obertová

25. 11. 2009, Recept navštíven: 2708x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavý recept, vyskúšam

29. 11. 2016, 20:09

Přidat komentář

Facebook komentáře