Vepřová pečeně na zelenině
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
3h 30min
Celkový čas
3h 45min
Porce
Nutriční hodnoty
4074
kalorií
10.0g
cukrů
407.0g
tuků
93.0g
bílkovin
Příprava
Maso rozkrájíme na větší bloky, vložíme do pekáče, osolíme, opepříme, přidáme mletý kmín a posypeme zeleninou. Na vrch naklademe máslo, mírně podlijeme vodou a dáme péci do trouby (cca 180 stupňů Celsia). Během pečení občas maso poléváme a dle potřeby doléváme vodu. Upečené maso podáváme s houskovým knedlíkem, vypečenou šťávou a zeleninou.
Tip k receptu
K pokrmu se jako příloha hodí kysané zelí a vychlazené pivo.
kaccka16. 11. 2009
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.