Vepřová směs s hlívou
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
25min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
652
kalorií
0.0g
cukrů
15.0g
tuků
102.0g
bílkovin
Příprava
Maso nakrájíme na malé plátečky, osolíme, opepříme, zakapeme sojovou omáčkou, přidáme nadrobno nasekaný česnek a necháme odležet v chladu.
V pánvi rozehřejeme olej a maso začneme restovat. Hlívu nakrájíme na kousky a přihodíme k masu. Po chvilce přidáme cibuli nakrájenou na nudličky a za další chvilku nudličky papriky. Když je maso měkké, podlijeme ho trochou vody. Solamyl rozmícháme ve lžíci studené vody, vlijeme do pánve a směs podle potřeby zahustíme. Dochutíme, vypneme a můžeme podávat.
Podáváme s rýží.
11. 06. 2012
Podobné recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.