Vepřové kousky s hořčicí
Obtížnost
Čas přípravy
5min
Čas vaření
55min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
651
kalorií
0.0g
cukrů
37.0g
tuků
66.0g
bílkovin
Příprava
Maso nakrájíme na kostky. Na rozehřátém oleji ho opékáme tak dlouho, dokud nezačne trochu červenat. Osolíme, přidáme nové koření, podlijeme horkou vodou a dusíme. Česnek oloupeme, nakrájíme na plátky a přidáme k masu. Za občasného zamíchání a podlévání dusíme maso do měkka. K vydušené šťávě přidáme papriku, sójovou omáčku a v troše studené vody rozmíchaný škrob. Krátce povaříme, dle potřeby přidáme vodu, dochutíme solí a nakonec vmícháme lžičku hořčice. Odstavíme a můžeme podávat.
Vepřové kousky s hořčicí podáváme s hranolky a tatarskou omáčkou.
JanaB16. 05. 2012
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.