Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vepřové kousky s hořčicí

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
55min 1h 0min
Nutriční hodnoty
651 kalorií 0.0g cukrů 37.0g tuků 66.0g bílkovin

Příprava

Maso nakrájíme na kostky. Na rozehřátém oleji ho opékáme tak dlouho, dokud nezačne trochu červenat. Osolíme, přidáme nové koření, podlijeme horkou vodou a dusíme. Česnek oloupeme, nakrájíme na plátky a přidáme k masu. Za občasného zamíchání a podlévání dusíme maso do měkka. K vydušené šťávě přidáme papriku, sójovou omáčku a v troše studené vody rozmíchaný škrob. Krátce povaříme, dle potřeby přidáme vodu, dochutíme solí a nakonec vmícháme lžičku hořčice. Odstavíme a můžeme podávat.

Vepřové kousky s hořčicí podáváme s hranolky a tatarskou omáčkou.


Přidat na Pinterest
JanaB

16. 05. 2012, Recept navštíven: 4544x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chuťovo vynikajuce

02. 02. 2017, 11:37

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept veľmi chutný

07. 03. 2017, 20:15

Přidat komentář
Thumb
Fakt perfektní

moulo 28. 05. 2014, 14:16

Thumb
doporučuji

v 28. 05. 2014, 14:16

Facebook komentáře