Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Vepřové kousky s hořčicí

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 5min , Čas vaření: 55min
Celkový čas: 1h 0min , porce

651 kalorií, 0.0g cukrů, 37.0g tuků, 66.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Maso nakrájíme na kostky. Na rozehřátém oleji ho opékáme tak dlouho, dokud nezačne trochu červenat. Osolíme, přidáme nové koření, podlijeme horkou vodou a dusíme. Česnek oloupeme, nakrájíme na plátky a přidáme k masu. Za občasného zamíchání a podlévání dusíme maso do měkka. K vydušené šťávě přidáme papriku, sójovou omáčku a v troše studené vody rozmíchaný škrob. Krátce povaříme, dle potřeby přidáme vodu, dochutíme solí a nakonec vmícháme lžičku hořčice. Odstavíme a můžeme podávat.

Vepřové kousky s hořčicí podáváme s hranolky a tatarskou omáčkou.

JanaB

16. 05. 2012, Recept navštíven: 4161x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Marinované vepřové kousky

Marinované vepřové kousky

Připravíme si marinádu: do olivového oleje přidáme všechny přísady, tedy lisovaný česnek, sůl, pepř (ideáln...

Vepřové kousky s hořčicí

Vepřové kousky s hořčicí

Maso nakrájíme na kostky. Na rozehřátém oleji ho opékáme tak dlouho, dokud nezačne trochu červenat. Osolíme...

Zobrazit všechny podobné recepty k Vepřové kousky s hořčicí Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Thumb
Fakt perfektní

moulo 28. 05. 2014, 14:16

Thumb
doporučuji

v 28. 05. 2014, 14:16

Facebook komentáře