Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Vepřové zelňáčky na jehle

Vepřové zelňáčky na jehle

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 25min
Nutriční hodnoty
62 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 4.0g bílkovin

Příprava

Kysané zelí vymačkáme v utěrce, rozložíme na prkénko, naklepeme paličkou, opepříme a lehce posypeme sladkou paprikou. Očištěný bůček nakrájíme na tenké plátky, které naplníme kouskem připraveného zelí a zavineme. Rolky osolíme, opepříme, napíchneme na grilovací jehly a vložíme do předehřátého grilu. Přeléváme odkapanou šťávou. Grilujeme cca 15 minut.


Jiřulka

18. 01. 2010, Recept navštíven: 1749x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept vyskúšaný, celkom chutné

19. 02. 2017, 19:50

Přidat komentář
tepito
Jen pro upřesnění-odkapaná šťáva je ta ze zelí?

tepito 31. 01. 2010, 07:11

Facebook komentáře