Vepřové zelňáčky na jehle
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
15min
Celkový čas
25min
Porce
Nutriční hodnoty
62
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
4.0g
bílkovin
Příprava
Kysané zelí vymačkáme v utěrce, rozložíme na prkénko, naklepeme paličkou, opepříme a lehce posypeme sladkou paprikou. Očištěný bůček nakrájíme na tenké plátky, které naplníme kouskem připraveného zelí a zavineme. Rolky osolíme, opepříme, napíchneme na grilovací jehly a vložíme do předehřátého grilu. Přeléváme odkapanou šťávou. Grilujeme cca 15 minut.
Jiřulka18. 01. 2010
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.