Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Vepřové zelňáčky na jehle

Vepřové zelňáčky na jehle
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 15min
Celkový čas: 25min , porce

62 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 4.0g bílkovin

Příprava

Kysané zelí vymačkáme v utěrce, rozložíme na prkénko, naklepeme paličkou, opepříme a lehce posypeme sladkou paprikou. Očištěný bůček nakrájíme na tenké plátky, které naplníme kouskem připraveného zelí a zavineme. Rolky osolíme, opepříme, napíchneme na grilovací jehly a vložíme do předehřátého grilu. Přeléváme odkapanou šťávou. Grilujeme cca 15 minut.

Jiřulka

18. 01. 2010, Recept navštíven: 1488x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Vepřové zelňáčky na jehle

Vepřové zelňáčky na jehle

Kysané zelí vymačkáme v utěrce, rozložíme na prkénko, naklepeme paličkou, opepříme a lehce posypeme sladkou...

Zobrazit všechny podobné recepty k Vepřové zelňáčky na jehle Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
tepito
Jen pro upřesnění-odkapaná šťáva je ta ze zelí?

tepito 31. 01. 2010, 07:11

Facebook komentáře