Volská oka
Obtížnost
Čas přípravy
2min
Čas vaření
10min
Celkový čas
12min
Porce
Nutriční hodnoty
442
kalorií
1.0g
cukrů
37.0g
tuků
24.0g
bílkovin
Příprava
Na pánvi rozehřejeme olej, nad kterým rozklepneme vejce. Žloutek s bílkem necháme dopadnout na pánev, vejce se lehce rozlije a začne se smažit. Smažíme na mírném plameni, dokud se okraje nezačnou barvit do hněda. Vejce opepříme a osolíme dle chuti.
Tip k receptu
Pro lepší vzhled můžeme volská oka posypat kari kořením nebo mletou paprikou.
Milena14. 07. 2009
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenziLucie 05. 11. 2012, 21:58
planeta 08. 11. 2015, 16:58
Tomáš Sedláček 16. 11. 2022, 01:22
© 2024, Railsformers s.r.o.