Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Volská oka

Obtížnost Čas přípravy
2min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 12min
Nutriční hodnoty
442 kalorií 1.0g cukrů 37.0g tuků 24.0g bílkovin

Příprava

Na pánvi rozehřejeme olej, nad kterým rozklepneme vejce. Žloutek s bílkem necháme dopadnout na pánev, vejce se lehce rozlije a začne se smažit. Smažíme na mírném plameni, dokud se okraje nezačnou barvit do hněda. Vejce opepříme a osolíme dle chuti.

Bulb Tip k receptu

Pro lepší vzhled můžeme volská oka posypat kari kořením nebo mletou paprikou.


Přidat na Pinterest
Milena

14. 07. 2009, Recept navštíven: 7566x


Přidat recenzi
Lucie
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Volské oko je rychlovka :) Děláme ho ale spíš jako přílohu např. ke špenátu.

05. 11. 2012, 20:58

planeta
Restaurant_star
docela zajímavé je ukrojit plátek chleba, vykrojit třídu a do volného prostoru vyklepnout vejce

08. 11. 2015, 15:58

majka
Restaurant_star
velmi jednoduché, nič nové

25. 01. 2017, 19:24

Přidat komentář
Thumb
Supr receptik pro chlapy, když je ženská v porodnici :-)

Vlaďka 04. 08. 2009, 17:27

Facebook komentáře