Výborné kokosky bez naležení
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
20min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
840
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
2.0g
bílkovin
Příprava
Ve vodní lázni ušleháme sníh z bílků, pomalu přidáme moučkový cukr, kokos a strouhanku, přilijeme víno. Na plech, vyložený pečícím papírem, lžičkou tvarujeme kokosky. Pečeme velmi zvolna (asi 150 -180 st.), asi 20 minut. Hlídat si to, já peču více plechů najednou, takže je i přendávám, aby ty dole nebyly bledé. Případně seshora horkovzduchem dopeču. Jsou vyzkoušené, nepřilepují se, jsou hned křehké.
Tip k receptu
Je možno je promazat marmeládou vždy dvě a dvě k sobě, či máčet spodní stranu v čokoládě. Někdo je i přilepuje na linecká kolečka.
Rada nad zlato: při dopékání nedoporučuji telefonovat, viz foto.
17. 12. 2009
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.