Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Výborné kokosky bez naležení

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 40min
Nutriční hodnoty
840 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 2.0g bílkovin

Příprava

Ve vodní lázni ušleháme sníh z bílků, pomalu přidáme moučkový cukr, kokos a strouhanku, přilijeme víno. Na plech, vyložený pečícím papírem, lžičkou tvarujeme kokosky. Pečeme velmi zvolna (asi 150 -180 st.), asi 20 minut. Hlídat si to, já peču více plechů najednou, takže je i přendávám, aby ty dole nebyly bledé. Případně seshora horkovzduchem dopeču. Jsou vyzkoušené, nepřilepují se, jsou hned křehké.

Bulb Tip k receptu

Je možno je promazat marmeládou vždy dvě a dvě k sobě, či máčet spodní stranu v čokoládě. Někdo je i přilepuje na linecká kolečka.
Rada nad zlato: při dopékání nedoporučuji telefonovat, viz foto.


Přidat na Pinterest
Roxana

17. 12. 2009, Recept navštíven: 3125x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře