Výborné kokosky bez naležení

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
20min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

840 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
2.0g bílkovin


Příprava

Ve vodní lázni ušleháme sníh z bílků, pomalu přidáme moučkový cukr, kokos a strouhanku, přilijeme víno. Na plech, vyložený pečícím papírem, lžičkou tvarujeme kokosky. Pečeme velmi zvolna (asi 150 -180 st.), asi 20 minut. Hlídat si to, já peču více plechů najednou, takže je i přendávám, aby ty dole nebyly bledé. Případně seshora horkovzduchem dopeču. Jsou vyzkoušené, nepřilepují se, jsou hned křehké.

Tip k receptu

Je možno je promazat marmeládou vždy dvě a dvě k sobě, či máčet spodní stranu v čokoládě. Někdo je i přilepuje na linecká kolečka.
Rada nad zlato: při dopékání nedoporučuji telefonovat, viz foto.

přidejte na:
Roxana

17. 12. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
kokosky baječné,velmi dobré

hanka 16. 07. 2017, 19:21

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobré kokosky

palino 17. 01. 2019, 11:19

Přidat komentář