Wok po kypersku
Obtížnost
Čas přípravy
12h 20min
Čas vaření
20min
Celkový čas
12h 40min
Porce
Nutriční hodnoty
692
kalorií
0.0g
cukrů
28.0g
tuků
105.0g
bílkovin
Příprava
Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, okořeníme drceným koriandrem a zalijeme vínem. Přidáme nasekanou koriandrovou nať a necháme v chladu odležet do druhého dne.
Na woku rozehřejeme olej, přidáme maso, které jsme vyndali z marinády a nechali odkapat. Marinádu zatím odložíme stranou. Maso restujeme, až je měkké.
Pak přidáme sterilovaná rajčata, která jsme pokrájeli na menší kousky a zalijeme schovanou marinádou.
Vše necháme zredukovat na potřebnou hustotu. Trvá to už jen chvilku. Dochutíme solí a je-li třeba, přidáme asi půl lžičky cukru.
Podáváme s bílým pečivem.
17. 02. 2011
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.