Wok po kypersku
Obtížnost
Čas přípravy
Čas vaření
Celkový čas
Porce
Nutriční hodnoty
Příprava
Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, okořeníme drceným koriandrem a zalijeme vínem. Přidáme nasekanou koriandrovou nať a necháme v chladu odležet do druhého dne.
Na woku rozehřejeme olej, přidáme maso, které jsme vyndali z marinády a nechali odkapat. Marinádu zatím odložíme stranou. Maso restujeme, až je měkké.
Pak přidáme sterilovaná rajčata, která jsme pokrájeli na menší kousky a zalijeme schovanou marinádou.
Vše necháme zredukovat na potřebnou hustotu. Trvá to už jen chvilku. Dochutíme solí a je-li třeba, přidáme asi půl lžičky cukru.
Podáváme s bílým pečivem.
17. 02. 2011
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
majka 24. 05. 2017, 19:30

dušanka 13. 08. 2017, 13:29

Svetlana 15. 08. 2017, 19:19

palino 16. 03. 2019, 21:01

katka16031 07. 12. 2019, 22:07