Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Wok po kypersku

Obtížnost Čas přípravy
12h 20min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 12h 40min
Nutriční hodnoty
692 kalorií 0.0g cukrů 28.0g tuků 105.0g bílkovin

Příprava

Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, okořeníme drceným koriandrem a zalijeme vínem. Přidáme nasekanou koriandrovou nať a necháme v chladu odležet do druhého dne.
Na woku rozehřejeme olej, přidáme maso, které jsme vyndali z marinády a nechali odkapat. Marinádu zatím odložíme stranou. Maso restujeme, až je měkké.
Pak přidáme sterilovaná rajčata, která jsme pokrájeli na menší kousky a zalijeme schovanou marinádou.
Vše necháme zredukovat na potřebnou hustotu. Trvá to už jen chvilku. Dochutíme solí a je-li třeba, přidáme asi půl lžičky cukru.
Podáváme s bílým pečivem.


Přidat na Pinterest
Angel 666

17. 02. 2011, Recept navštíven: 2134x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept je chuťovo vyvážený,chutí jedinečne

24. 05. 2017, 19:30

Přidat komentář

Facebook komentáře