Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Základní ředkvičková omáčka

Základní ředkvičková omáčka
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 40min , porce

18 kalorií, 1.0g cukrů, 0.0g tuků, 0.0g bílkovin

Příprava

Z jíšky a bujónu připravíme omáčkový základ, osolíme, okořeníme a před koncem vaření přidáme ředkvičky (strouhané na křenovém struhadle). Podáváme se zelenou natí.

Kateřina Růžičková

27. 05. 2013, Recept navštíven: 870x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Základní ředkvičková omáčka

Základní ředkvičková omáčka

Z jíšky a bujónu připravíme omáčkový základ, osolíme, okořeníme a před koncem vaření přidáme ředkvičky (str...

Zobrazit všechny podobné recepty k Základní ředkvičková omáčka Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře