Zelenina na grilu s dresinkem
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
10min
Celkový čas
25min
Porce
Nutriční hodnoty
552
kalorií
0.0g
cukrů
62.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Gril rozpalte na střední teplotu (200-250°C). Zeleninu očistěte, dle potřeby pokrájejte, dejte do misky, osolte, opepřete a pokapejte olejem. Vše mírně proházejte, aby se chutě pospojovaly. Zeleninu vyskládejte na gril do míst, kde není takový žár, a grilujte, dokud se hezky neopeče. Bude to trvat asi 5-6 minut z každé strany. Zeleninu podle uvážení opatrně obracejte. Zeleninu naaranžujte na talíře a pokapejte dresinkem. Můžete ji jíst samotnou nebo k ní přikusovat pečivo.
Dresink: Veškeré ingredience dejte do sklenice/misky, přiklopte a protřepejte.
Šéfredaktor22. 05. 2012
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.