Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Zelenina na grilu s dresinkem

Zelenina na grilu s dresinkem

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 25min
Nutriční hodnoty
552 kalorií 0.0g cukrů 62.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Gril rozpalte na střední teplotu (200-250°C). Zeleninu očistěte, dle potřeby pokrájejte, dejte do misky, osolte, opepřete a pokapejte olejem. Vše mírně proházejte, aby se chutě pospojovaly. Zeleninu vyskládejte na gril do míst, kde není takový žár, a grilujte, dokud se hezky neopeče. Bude to trvat asi 5-6 minut z každé strany. Zeleninu podle uvážení opatrně obracejte. Zeleninu naaranžujte na talíře a pokapejte dresinkem. Můžete ji jíst samotnou nebo k ní přikusovat pečivo.

Dresink: Veškeré ingredience dejte do sklenice/misky, přiklopte a protřepejte.


Šéfredaktor

22. 05. 2012, Recept navštíven: 1744x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře