Zelenina na grilu s dresinkem

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
10min

Celkový čas

25min

Porce


Nutriční hodnoty

552 kalorií
0.0g cukrů
62.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Gril rozpalte na střední teplotu (200-250°C). Zeleninu očistěte, dle potřeby pokrájejte, dejte do misky, osolte, opepřete a pokapejte olejem. Vše mírně proházejte, aby se chutě pospojovaly. Zeleninu vyskládejte na gril do míst, kde není takový žár, a grilujte, dokud se hezky neopeče. Bude to trvat asi 5-6 minut z každé strany. Zeleninu podle uvážení opatrně obracejte. Zeleninu naaranžujte na talíře a pokapejte dresinkem. Můžete ji jíst samotnou nebo k ní přikusovat pečivo.

Dresink: Veškeré ingredience dejte do sklenice/misky, přiklopte a protřepejte.

přidejte na:
Chybí obrázek

22. 05. 2012

Podobné recepty


Přidat recenzi
Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.